Selamlar gençlik. Alp ben.
Ban yemişiz. Sebebi?
Sebebi şu. ''Koyun'' ve ''Kuş Beyinli'' gibi sevgi sözcüklerine ''Gerizekâlı'' gibi çok büyük hakaret, küfür, alçaltıcı bir söz ile karşılık verdim. Bu kadar güzel sevgi sözcüklerine karşılık bu denli bir hakaret ettiğim için ban yedim. Çünkü bu forumda adalet var.
Ban yedik çünkü her fırsatta MHP yandaşlarına koyun, CHP yandaşlarına kuş beyinli dedik. Her fırsatta, her topikte MHP, CHP ve diğer partilerin aleyhinde konular açıp, o partilere, yöneticilerine ve yandaşlarına hakaret ettik, ''istediğiniz partiye oy verin, hakaret edip taşkınlık çıkarmayın'' diyen kişilere de ''kuş beyinli'' ve ''koyun'' dedik. Sonuna kadar hakettik.
Benim ailemde 1 kişi bile AKP yanlısı değil. Aksine hepsi AKP den nefret ediyo. Sizlere soruyorum. Ailenizde, akrabalarınızda, eşinizde, dostunuzda AKP ye oy veren 1 insan bile mi yok? Bu kadar hakareti nasıl kaldırabiliyosunuz? Şaşıyorum.
Forumda, her fırsatta, herkese karşı adil olduklarını savunan arkadaşlarımızın bir kere daha ne kadar adil olduğunu görmüş oldum. O kadar hakarete ban yemeyen kişileri görünce, gerizekalı kelimesinin ban sebebi olmasını hayretler içinde karşılıyorum. Bunu banım açılsın diye mi yazıyorum? Asla. Bu forum bu kez benim için bitti zaten. He çokta ..... diyeceksiniz. Emin olun bu saatten sonra benim içinde öyle.
Hadin kal sağlıcakla. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=152507]Stinko[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [/B]
Son düzenleme: