Off yaa Bu Çok Kötü Oldu.. O Kadar Muhabbet Ettiğimiz, Birbirimize Kardeşim Diye Hitap Ettiğimiz Birisi... Off Kelimeler Boğazımda Düğümlendi Şuan. Yazamıyorum Daha Fazla.
Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
imzası.. mekanı cennet olsun
REİS seni çok severdi, hep güzel şeyler söylerdi senin için..
çok üzgünüm herkes gibi bende şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...mubarek aylarda ölmek herkese nasip olmaz Allah gunahlarını affetsin benden yana hakkım helaldir inşAllah ondan yanada hakkı helaldir...sizlerde hakkınızı helal edin arkadaşlar...eger aranızda kuran okumayı bilen varsa hatim yapabiliriz...birer cüz alırsanız bitirdiginizde bildirin okuyup tamamlayıp duamızı ederiz...bu saatten sonra yapılacak en güzel şeydir bu
Rabbim ailesine sevenlerine sabır versin
çok üzgünüm herkes gibi bende şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...mubarek aylarda ölmek herkese nasip olmaz Allah gunahlarını affetsin benden yana hakkım helaldir inşAllah ondan yanada hakkı helaldir...sizlerde hakkınızı helal edin arkadaşlar...eger aranızda kuran okumayı bilen varsa hatim yapabiliriz...birer cüz alırsanız bitirdiginizde bildirin okuyup tamamlayıp duamızı ederiz...bu saatten sonra yapılacak en güzel şeydir bu
Rabbim ailesine sevenlerine sabır versin
bn 1 cüz aLabiLirim abLa.
tamam ilk cüz senin olsun o zaman
evet kur'an okuyalım kardeşimiz için ya da sen hayal abla internetten bi kuar'an videosu ekle bi yasin dinleyelim ruhu için
tamam ilk cüz senin olsun o zaman
ALLAH razı olsun sizden..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.