Acı Kaybımız CaSuaL'ı ( Kadir Yılmaz ) Kaybettik.

---> Acı Kaybımız CaSuaL'ı ( Kadir Yılmaz ) Kaybettik.

Ben tanımıyordum ama çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin

Ölümün nerde ne zmn geleceği hiç belli olmaz
Ecel

Sen ona uLastir Rabbim..

Son düzenleme:

Off yaa Bu Çok Kötü Oldu.. O Kadar Muhabbet Ettiğimiz, Birbirimize Kardeşim Diye Hitap Ettiğimiz Birisi... Off Kelimeler Boğazımda Düğümlendi Şuan. Yazamıyorum Daha Fazla.

REİS seni çok severdi, hep güzel şeyler söylerdi senin için..

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..

imzası.. mekanı cennet olsun

çok üzgünüm herkes gibi bende şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...mubarek aylarda ölmek herkese nasip olmaz Allah gunahlarını affetsin benden yana hakkım helaldir inşAllah ondan yanada hakkı helaldir...sizlerde hakkınızı helal edin arkadaşlar...eger aranızda kuran okumayı bilen varsa hatim yapabiliriz...birer cüz alırsanız bitirdiginizde bildirin okuyup tamamlayıp duamızı ederiz...bu saatten sonra yapılacak en güzel şeydir bu

Rabbim ailesine sevenlerine sabır versin :(

REİS seni çok severdi, hep güzel şeyler söylerdi senin için..

Sorma Kardeşim. Bende Onu Çok Severdim. Gerçekten O Kadar Temiz Bir Kalbi Vardı ki... Ne Söylesem Boş Artık. Gözlerim Doldu Şuan.

Allah Rahmet Eylesin, Ailesine, Sevenlerine Ve Bizlere Bol Sabırlar Versin. Gerçekten Büyük Bir Yıkım Bu.

çok üzgünüm herkes gibi bende şoktayım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...mubarek aylarda ölmek herkese nasip olmaz Allah gunahlarını affetsin benden yana hakkım helaldir inşAllah ondan yanada hakkı helaldir...sizlerde hakkınızı helal edin arkadaşlar...eger aranızda kuran okumayı bilen varsa hatim yapabiliriz...birer cüz alırsanız bitirdiginizde bildirin okuyup tamamlayıp duamızı ederiz...bu saatten sonra yapılacak en güzel şeydir bu

bn 1 cüz aLabiLirim abLa.

Temmuz her sene bu vakitler içim buz kesilir buz,
Sevemedim gitti seni ey KARA TEMMUZ...
Her temmuz geldiğinde yüreklerde sızı, boğazlarda kördüğüm, bu nasıl yazı?
Vakitsiz gidenlere ağladık yine, çınarlı yol ağladı sessiz öylece...

evet kur'an okuyalım kardeşimiz için ya da sen hayal abla internetten bi kuar'an videosu ekle bi yasin dinleyelim ruhu için

evet kur'an okuyalım kardeşimiz için ya da sen hayal abla internetten bi kuar'an videosu ekle bi yasin dinleyelim ruhu için

okumayı biliyorsanız okuyun okumak daha sevap..ama bilmeyenler için tabi dinlemekde olur eklerim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri