Tebrik ederim, şimdiden kolaylık dilerim
Neden DF?
tebrikler
teşekkür ederim.
İlk başta öylesine takılırım diye düşünmüştüm ama sonradan müptelası oldum ...
Tebrikler.
En sevdiğin yiyecek? Çilek ...
En sevdiğin içecek? Çay ve soda ...
Ne tür müzikler dinlersin? Çoğunlukla yabancı müzik dinlerim.Rock - Metal karışık...
En sevdiğin şarkı hangisi? Nightwish - Nemo ...
En beğendiğin klip hangisi? Norah Jones - Sunrise ...
Burcun ne, özelliklerini taşıyormusun? Yay burcuyum ve bütün özelliklerini taşıyorum malesef ...
İdeallerin (varsa) doğrultusunda nelerden vazgeçebilirsin? Sonucunda bana faydası olacaksa gereken her şeyden feragat edebilirim ...
Hayatın da olmazsa olmaz dediğin insan(lar), tabiki ailen dışında? Kankam , biri daha var ama şu an için adı ben de kalsın ... :174:
En sevdiğin kitap / film / şarkı? Öyle çok sevdiğim bir kitap yok ama fantastik ve polisiye romanları severim.İlla bir isim ver dersen Yüzüklerin Efendisi serisi ve Açlık Oyunları serisi derim.En sevdiğim filim 'Esaretin Bedeli' . Nev - Sükut-u Hayal şarkısının bende çok hatırası var...
Rutin olarak yaptığın aktiviteler var mı spor vs? Son zamanlarda yok malesef ...
Yapmadan ölmek istemiyorum dediğin bişey? G.Kore'yi görmeden ölmek istemem ...
Gezmek istediğin 3 şehir? Seul , Madrid , Moskova ...
Zaman herşeye ilaç mı? Benim yaralarıma çare oldu diyebilirim ...
Forumda ki olmazsa olmazın 3 üye? Bal_böceği , InnoCence , Merve ...
Yaşadığın şehir dışında yaşıcak olsan nereyi seçerdin? İstanbul ...
Hayatında memnun olmadığın, keşke şöyle olsaydı dediğin bişey var mı? Bir tek şey var ama burada söylemek istemiyorum ...
10 sene sonra tahmini olarak kendini nerde görüyorsun ? Büyük ihtimalle çalıştığım firma da iyi bir pozisyonda olurum.Yada kendi işimin patronu olurum ...
Veeeeee benim hakkımda duygu, düşünce ve görüşlerin? Forumda ki ilk arkadaşım , hiç sahip olamadığım küçük kardeşim gibisin ...
en sevdigin spor branslari nelerdir?
Basarilar dilerim kolay gelsin.
Tebrikler
Tebrikler.
Tebrik ederim kolay gelsin
Tebrik ederim ahmet kolay gele
Mod olduğundaki duygu ve düşüncelerini alalım.Bekliyormuydun.?
Tebrikler. (;
Tebrikler kolay gelsin
Isparta'nın gelişimi hakkında ne düşünüyorsun Ahmet abi p tebrikler bu arada
Kolay gelsinn ) hayırlı olsun
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.