95. Haftanın Konuğu '' parasite ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 95. Haftanın Konuğu '' parasite ''

oncelıkle tebrıkler gıcık arkadasım sana sureklı soru soramayacagım ıcın uzgunum :(

ılk sorum cekık gozlu cocugun olsun ıster mısın?
bıde sımdılık benı bana anlat :p

kolay gelsın gıcık ahmettt

Öncelikle tebrik ediyorum:)

Bana sevmeyi anlatır mısın ? karşındaki insana her konuda sorgusuz sualsiz güvenmektir bence sevmek ...
Sen bir devrim olsan nerde ne zaman nasıl yeşermek istersin ? Atamızın zamanında yaşamak isterdim kendisini yakinen tanıyabilmek için...
Yaşamak direnmek midir ? Her şeye ve herkese inat direnmektir ...
Siyasi düşüncen nedir? Siyasetle alakam yoktur hiç de sevmem ...
Halkın uğruna ölür müsün? Bu millet ve vatan için gözümü bile kırpmadan seve seve canımı veririm ...
İnsan neden yaşar ? Sevmek , sevilmek için ...
Öleceksek neden yaşıyoruz ve nereye gidiyoruz nereye gideriz ? Bu hayat bizim için bir sınav öbür yaşamımıza hazırlık da diyebiliriz ...
Umudun rengi nedir nerde filizlenir ? Umudun rengi beyazdır etrafımızda o kadar çok var ki aslında sadece görmeyi istemen yeterli ...
Zamanı geriye almak elinde olsa zamanı ne kadar geriye Niçin? 2000 senesine geri gider ve kendime öğütler verirdim ...
Sanal aşk yaşadın mı? Daha yaşamadım ama ileride belki neden olmasın ...
Kendini nasıl tanımlarsın? Neşeli , iyimser , biraz sinirli ama humanist...
Çevrendekiler seni nasıl tanımlar? Komik adam bir de Ahmetx diye... xD
İnsanlardan beklentilerin nelerdir? İnsanlardan sözlerini tutmaları dışında bir beklentim yok ...
Şu an yapsam da kurtulsam dediğin bir şey var mı? Var ama zamanı değil daha zamanı gelince öğrenirsiniz belki ...
Tehlikedesin sadece 1 kişiyi arama hakkı verilse kimi ararsın? O an için bana yardım edebilecek o durumdan beni kurtarabilecek kim varsa onu arardım ...
Aşk Acısı Çektinizmi? Evet malesef ... :(
Sevgilin yada hoşlandığın birisi varmı? Sevgilim yok ama görüştüğüm biri var ... :)
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? Gün içerisinde evde olduğum zamanın çoğunu forumda geçiriyorum.Burada ki arkadaşlık ortamı hoşuma gidiyor ... :)
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Yalnız kalmaktan çok korkuyorum.Yeğenimi çok özledim.Sevdiğim çok insan var ... :)
Beni ve Sorularımı seviyor musun?:)
Tabi ki.Teşekkürler ...

oncelıkle tebrıkler gıcık arkadasım sana sureklı soru soramayacagım ıcın uzgunum :(

ılk sorum cekık gozlu cocugun olsun ıster mısın?
bıde sımdılık benı bana anlat :p

kolay gelsın gıcık ahmettt

Teşekkürle Emine...

Çekik gözlü çocuğumun olabilmesi için evleneceğim kişinin Koreli olması lazım yada Japon.İstermiydim emin değilim... xD

İyisin , uyuzsun , gıcıklıkta üstüne yok ama neşelisin şimdilik bu kadar... :150:

Aşkla sevginin arasındaki fark ?

İnsan herkesi sever annesini , babasını , kardeşini , arkadaşını ama aşk çok farklı bir duygu.Aslında aşk duyguların en yoğunlaşmış hali desem daha doğru olur.
İnsan aşık olunca kendini bulutların üzerinde yürüyormuş gibi hisseder.Sanki sevgiden bir kalkan onu koruyormuş gibi sanır ama yanılır ... :)

Hayırrlı olsun. 1.sorum: Ukrayna mı Ukranya mı ? :D
2.Sarışınmı esmer mi ?
3.Aşkı üç kelimeyle tarif etsen ?
4.İnsan sevildiğini bile bile neden trip atıp şansını zora sokar ?

Hayırrlı olsun. 1.sorum: Ukrayna mı Ukranya mı ? Ukrayna tabi ki de ... (Okunuşu değil kızları güzel be abi xD)
2.Sarışınmı esmer mi ? Ben kızıllardan daha çok hoşlanırım ama sarışın yada kumral mı dersen kumrallar tercihimdir ...
3.Aşkı üç kelimeyle tarif etsen ? Sadakat , Sevgi , Saygı ...
4.İnsan sevildiğini bile bile neden trip atıp şansını zora sokar ? Kibir her insanın ortak sorunu malesef ...

soruların için teşekkürler ... :)

Metall müzik dinlemeye ne zaman ve nasıl başladın?

tam olarak metal müzik dinliyorum diyemem trash yada death metal dinlemem kesinlikle gothic metal dinliyorum sadece onun dışında içinde rock yada klasik müzik tınıları geçen her türlü müziği dinlerim ...

Sorunun cevabına gelecek olursak.Ortaokul zamanında yabancı dil ağırlıklı okuyunca ister istemez hayatımız da yabancı dinlediklerimiz de yabancılaşmaya başladı.İlk başlarda pop ağırlıklı müzikler dinlerken sonra rock daha sonra metal ve hardcore'a doğru bir eğilim gösterdi müzik zevkimde.Zamanla tarzımda sevdiğim tür de gothic metal oldu ... :)

tam olarak metal müzik dinliyorum diyemem trash yada death metal dinlemem kesinlikle gothic metal dinliyorum sadece onun dışında içinde rock yada klasik müzik tınıları geçen her türlü müziği dinlerim ...

Sorunun cevabına gelecek olursak.Ortaokul zamanında yabancı dil ağırlıklı okuyunca ister istemez hayatımız da yabancı dinlediklerimiz de yabancılaşmaya başladı.İlk başlarda pop ağırlıklı müzikler dinlerken sonra rock daha sonra metal ve hardcore'a doğru bir eğilim gösterdi müzik zevkimde.Zamanla tarzımda sevdiğim tür de gothic metal oldu ... :)

pekiii :2:
Herhangi bir müzik aleti çalıyor musun?

Neeey? Guitar Hero'da bateri mi?
En zoru bateri çalmak :19::19::19:
Nasıl yapıyorsun?
Ben de güzel şarkı söylerim Guitar Hero (Metallica) da :175:
anca onu yapabiliyorum

bateri bence en kolayı elektro çok zor bass da en kolayı.o yüzden en iyisi bateri ... xD

bir gün nasip olursa beraber oynarız.ben ekibimle birlikte çalarım parçaları sen de söylersin ... :)

bateri bence en kolayı elektro çok zor bass da en kolayı.o yüzden en iyisi bateri ... xD

bir gün nasip olursa beraber oynarız.ben ekibimle birlikte çalarım parçaları sen de söylersin ... :)

Bateri en kolayı olamaz yaaa :174:
ya da ben çok beceriksizim.
İnşallah güzel olurdu. :2:
Hangi şarkı veya hangi oyun (albüm) tam senlik?

Metallica en iyisi bence hala.İçerisinde Metallica çoğu sevdiğim parçası var ayrıca SOAD gibi iyi gruplarında bir kaç parçası var ama ben de zaten bütün seri var o yüzden hepsini oynayabiiyorum.Ayrıca Rock Band'de var onda da fena parçalar yok ... xD

Istanbulda olup senı soru yagmuruna tutmak vardı eeeeeee haftanın konugu olmak nasıldı eglendın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri