ParadokS
Kayıtlı Üye
---> 5. haftanın konusu ( 2012 kehanetleri)
Dünyanın sonunun geleceğini herhangi bir bilimsel ve mantıksal olaya dayandırmışlarsa inandırıcı olabilirler. Ama yok sallama bilgilerle şu şu tarihte kıyamet kopacak demekle olmaz bu işler. Zaten insanların çoğuna sorsan şuan 10 yıl sonrasını göremez olmuşlardır. Kıyamet kapıda yani bana göre. Artık hayırlısı bekleyip görecez.
kıyamet kopabilir deniyor evet. kopacak demiyorlar zaten...aslının dedigi gibi 2012 aralık ayında dünyanın bitmesi olarak yorumluyorlar...biz bunun adına kıyamet diyoruz...adamlar kıyamete inansa müslüman olurlar) dünyanın sonu gelecek diyorlar...ama 1 2 yıl önce de göktaşı düşecek dünyanın sonu gelecek falan gibi bişeyler denmişti ya o yüzden bana inandırıcı Gelmiyor...zaten oldum olasi kahinlere inanmam ben
Dünyanın sonunun geleceğini herhangi bir bilimsel ve mantıksal olaya dayandırmışlarsa inandırıcı olabilirler. Ama yok sallama bilgilerle şu şu tarihte kıyamet kopacak demekle olmaz bu işler. Zaten insanların çoğuna sorsan şuan 10 yıl sonrasını göremez olmuşlardır. Kıyamet kapıda yani bana göre. Artık hayırlısı bekleyip görecez.