---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? tebessüm
B By SerhaT Kayıtlı Üye 3 Kas 2012 #5,767 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben Senin Beni Sevebilme İhtimalini Sevdim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Kas 2012 #5,768 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Karşıyaka
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 3 Kas 2012 #5,770 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Karşıyaka..
' Beşiktaşk Bayan Üye 4 Kas 2012 #5,772 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? İstediğim her kızı tavlarım diyen erkek,istediği kız modelini açıkladı: Nefes alsa yeter.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? İstediğim her kızı tavlarım diyen erkek,istediği kız modelini açıkladı: Nefes alsa yeter.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Kas 2012 #5,773 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Karşıyakaa
' Beşiktaşk Bayan Üye 4 Kas 2012 #5,774 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? “İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler.”
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? “İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler.”
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Kas 2012 #5,775 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Geldi Geldi Geldi Hoşgeldi.
' Beşiktaşk Bayan Üye 4 Kas 2012 #5,776 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatında ben varken mutsuz olmak gibi bir seçeneğin OLAMAZ.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Kas 2012 #5,777 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Havalara bak sen
' Beşiktaşk Bayan Üye 4 Kas 2012 #5,778 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? KOÇ: Alacağın haber ile oha lan noluyor falan diyebilirsin ayrıca seni sinir eden tiplere tahammül etme artık bas şunlara tekmeyi. ne güzel demişsin öyle sen
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? KOÇ: Alacağın haber ile oha lan noluyor falan diyebilirsin ayrıca seni sinir eden tiplere tahammül etme artık bas şunlara tekmeyi. ne güzel demişsin öyle sen
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Kas 2012 #5,779 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Gülmek yazılsaydı gülmek yazardım
' Beşiktaşk Bayan Üye 4 Kas 2012 #5,780 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? .Varlığım olay, yokluğum koyar. adam king