---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? özledım
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Eki 2012 #5,722 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Onca şeyden sonra ne kaldı ki elimizde! Sen " Hayal" oldun, Bense "Kırıklığı"
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Onca şeyden sonra ne kaldı ki elimizde! Sen " Hayal" oldun, Bense "Kırıklığı"
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 26 Eki 2012 #5,724 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ya aşkta , ya kumarda , kazanırım diye bir garanti yok ... ! Ya kazanmaya çalıştığım aşk en büyük bir kumarsa ?
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ya aşkta , ya kumarda , kazanırım diye bir garanti yok ... ! Ya kazanmaya çalıştığım aşk en büyük bir kumarsa ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 26 Eki 2012 #5,728 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sükutun konuşma yerine geçtiği haller vardır. O haller ne güzeldir.
Elsa Bayan Üye 26 Eki 2012 #5,730 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir kadın trip atmayıp, mantıklı konuşmaya başlamışsa; sana olan aşkı bitmiştir. Ve ben mantığımın doruklarındayım(!)
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bir kadın trip atmayıp, mantıklı konuşmaya başlamışsa; sana olan aşkı bitmiştir. Ve ben mantığımın doruklarındayım(!)
M Mastor Kayıtlı Üye 26 Eki 2012 #5,731 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bizi dijital ortamlarda vurdular, Orta malı oldu tüm umutlar, Klavye tuşlarından ekrana zıplar, 40 GigaByte'lik ölümsüz aşklar
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bizi dijital ortamlarda vurdular, Orta malı oldu tüm umutlar, Klavye tuşlarından ekrana zıplar, 40 GigaByte'lik ölümsüz aşklar
Elsa Bayan Üye 26 Eki 2012 #5,733 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bazı insanlar ağlamaz. Kalkar, balkona gider ve bir sigara yakar.
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Eki 2012 #5,734 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? İçimde ki "yara" kadar dokun bana.
Elsa Bayan Üye 27 Eki 2012 #5,735 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Her kadın çocuk doğurabilir, ama her kadın anne olamaz.
sEmih Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #5,736 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sessizleşti Ortalık, Herkes Çekildi Bir Kenara Ve Dayandı Yalnızlık Yüreğime..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sessizleşti Ortalık, Herkes Çekildi Bir Kenara Ve Dayandı Yalnızlık Yüreğime..
G Gocububa Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #5,737 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Nerdesin sevdiğim özlettin kendini
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Eki 2012 #5,738 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Sandım bir başkaydı, şimdi herkes oldu.