---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Totaaaaaa !!
Sibel1 Bayan Üye 9 Eyl 2011 #2,623 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bana; "Seni Seviyorum" demene gerek yok.. SARI dediğimde LACİVERT de yeter ..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bana; "Seni Seviyorum" demene gerek yok.. SARI dediğimde LACİVERT de yeter ..
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Eyl 2011 #2,626 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ve içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı.
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı ve içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı.
Sibel1 Bayan Üye 9 Eyl 2011 #2,627 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Mazinde Bir Tarih Yatar.... ' 1907
Suya Hapsettim Bayan Üye 9 Eyl 2011 #2,629 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Tek konuştugun dil, ilgisizce...
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Eyl 2011 #2,633 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin.
ReLax BaBy Bayan Üye 9 Eyl 2011 #2,636 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? başka renkte bakıyor gözleri.
M Mastor Kayıtlı Üye 9 Eyl 2011 #2,638 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam