---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Herşey OnunLa GüzeL ~
B By SerhaT Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #2,582 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bencede Ela gibi bir kızı nikah masasında bırakıp gitiğine göre kesin birşey vardır , yazarım :R
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Bencede Ela gibi bir kızı nikah masasında bırakıp gitiğine göre kesin birşey vardır , yazarım :R
Sizofren Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,583 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? :11: :11: Hem Ela, Eylül'den daha güzel, yazardım xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #2,584 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Doktorlar diye bir kanal var arada Show Tv'yi veriyor..
Sizofren Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,585 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayat paylaşınca güzel lalala la lala .
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,586 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? paylaşıp çogalınca güzel lalalala xD
Sizofren Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,590 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? +Sertap kocan seni aldatıyomuş! -Hayat paylaşınca güzel lalala lala :I
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? +Sertap kocan seni aldatıyomuş! -Hayat paylaşınca güzel lalala lala :I
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,591 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bide çocuk yapmışlar ! Paylaşp çogalınca güzeL lalalala xD
Sizofren Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,592 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hep tamamlamak zorunda mısın Damla, yazardım :I
Sizofren Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,594 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Tamam :M Bir gönlüm var, bi türlü ota konmuyor arkadaş.:Ü
B By SerhaT Kayıtlı Üye 8 Eyl 2011 #2,599 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatımı sormam hayatım bomboş Adımız çapulcu holigan olmuş Kimse alınmasın kimsede yok suç Bu alemde tek güç Gençlik 23
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Hayatımı sormam hayatım bomboş Adımız çapulcu holigan olmuş Kimse alınmasın kimsede yok suç Bu alemde tek güç Gençlik 23
'-DamLa Bayan Üye 8 Eyl 2011 #2,600 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ♥ ԼคԼ ♥;3320616' Alıntı: D & K o zaman ♥ .p Genişletmek için tıkla ... ;p
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ♥ ԼคԼ ♥;3320616' Alıntı: D & K o zaman ♥ .p Genişletmek için tıkla ... ;p