---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ben onu bir kere sevdim,kalbimde baska sevgiye yer yok.
sir.altan Kayıtlı Üye 1 Eyl 2011 #2,321 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ben onu bir kere sevdim,kalbimde baska sevgiye yer yok.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 1 Eyl 2011 #2,324 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Karşıyaka
sirinem Bayan Üye 1 Eyl 2011 #2,333 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir; Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar...
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir; Çünkü Sevenler, Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar...
gizemduygu Bayan Üye 1 Eyl 2011 #2,335 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Her seferinde canını acıtsa bile Hiç kimse ’o’ olamıyorsa Ve canının yanacağını bildiğin halde yine de seviyorsan aşk bu işte.."- Can Dündar –
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Her seferinde canını acıtsa bile Hiç kimse ’o’ olamıyorsa Ve canının yanacağını bildiğin halde yine de seviyorsan aşk bu işte.."- Can Dündar –
OlDsToNeGirL Banned 1 Eyl 2011 #2,337 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? ~B ... Herseyyy seniinnn iciinnnn <3