---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? aysun
sir.altan Kayıtlı Üye 30 Ağu 2011 #2,285 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bir gurbet bayrami daha yasiyoruz
bluee Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #2,287 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Hayatınızda denge sorunu varsa,etrafınıza dikkatlice bakın..Muhtemelen birini, yanlış bir yere koymuşsunuzdur."
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? "Hayatınızda denge sorunu varsa,etrafınıza dikkatlice bakın..Muhtemelen birini, yanlış bir yere koymuşsunuzdur."
PiencieS Bayan Üye 31 Ağu 2011 #2,291 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım ..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 31 Ağu 2011 #2,293 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Ben zaten sana sırılsıklam aşıktım, ağlatmana ne gerek vardı ki
nAdyA Banned 31 Ağu 2011 #2,295 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Mesele, ne senin benden ayrıLman.. Ne de benim Sana darıLmam. ne aramaman nede sormaman..
---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? Mesele, ne senin benden ayrıLman.. Ne de benim Sana darıLmam. ne aramaman nede sormaman..
PiencieS Bayan Üye 31 Ağu 2011 #2,296 ---> Buğulu Cama Ne Yazardınız ? sen giderken adımlarını sayarım