'hayaL
Bayan Üye
---> 28.Haftanın konusu ( Dış güzelligimiz )
Rica ederim canım yorumun için ben teşekkür ederim...İşte iç güzellik derken kastettigim dışının cirkin olması degil zaten, yani bakımlı olmak başka ama kılık kıyafetini süsledigi kadar insan kalbini de süslemeli, güzelleştirmeli..iyi insan olabilmenin hatta İNSAN olabilmenin şartlarından biridir bu...bir söz var eşege altın semer vursan eşek yine eşektir...dışına ne yaparsan yap kalbinde iyilik güzellik yoksa sadece görüntüden ibaretsindir...durum onu gösteriyor ki kalp güzelligi ikinci sırada artık...
Öncelikle Şunu Belirtmek İstiyorum ; Çok Güzel Bir Konu Açmışsın Ablacım , Emeğine Sağlık ..
Ben Her İkisinden de Yanayım..
Dış Güzellik Diyince ; Ben Bakımlı Olmayı , Kişisel Bakımına Dikkat Etmeyi , Güzel Ve Temiz Giyinmeyi , Düzeni Seven Bir İnsanımdır.. Eşyalarım da Bu Yönde Tertipli ve Düzenlidir. Bu Yüzden Aldığım Her Hangi Bir Şeyi Senelerce Kullanabilirim..
İç Güzelliği ; İnancım Gereği Yerine Getirmemiz Gereken İbadetlerle Gidermeye Çalışıyorum. Elbetteki Hiç Bir İnsan Mükemmel , Hatasız , Kusursuz Değildir.. Güne Gelecektir İç Güzelliğim Çirkinleşecek Gün Gelecek Yeniden Temizlenip Dirilecek .. Bu Yolda Düşe Kalka Bir Şeyleri Yerine Getirecek . Ama Bunları Yaparken de Hem Korku Hemde Ümit Arasında Yaşayacak ..
Benim İçin Dış Güzellik Bir zamanlar Önemliydi. İtiraf Etmeliyim ki Çirkin Bir Sevgilim vs Hiç Bir Zaman Olmadı.. Ve Doğrusu Yüzüm Gülmemiştir Yakışıklı Erkek Arkadaşlarım Sayesinde :R
Şuan Benim İçin En Önemlisinin Güzel Huylarının Olması.. İnsan İç Güzelliğinin Önemini Belirli Tecrübeleri Yaşadıktan sonra Anlayabiliyor. Muhtemelen Yaşımın Getirdiği Bir Durum Artık Dış Görünüşe dikkat Etmemem..
İkiside Olsun İstiyorum Hem İçi Hemde Dışı Güzel Olsun .. Dış Güzellikten Kastım Kaşı Gözü Değil Elbet Bir Yerde Yine Önemsiyorum :R Dediğim Gibi Ben Bakımlı Olmayı Seven Biriyim Karşımdaki Kişide Bakımlı Olmalı ..
+ Oturup Sohbet Ettiğimde Dini İnancımızla İlgili Konularla da Konuşmalıyız .. İçide Dolu Olmalı..
Rica ederim canım yorumun için ben teşekkür ederim...İşte iç güzellik derken kastettigim dışının cirkin olması degil zaten, yani bakımlı olmak başka ama kılık kıyafetini süsledigi kadar insan kalbini de süslemeli, güzelleştirmeli..iyi insan olabilmenin hatta İNSAN olabilmenin şartlarından biridir bu...bir söz var eşege altın semer vursan eşek yine eşektir...dışına ne yaparsan yap kalbinde iyilik güzellik yoksa sadece görüntüden ibaretsindir...durum onu gösteriyor ki kalp güzelligi ikinci sırada artık...