Niye heyvanlar var ağaçlar var onlarda canlı
yaa ne demezsin :rpat: xD
Birde bu uzaylı ufo kavramının illuminatinin oyunu olduğunu iddia ediyorlar..
Ama ben innamıyorum çünkü ilk çağlardan beri duvara resmedilmiş ufo uzaylı resimleri var..
Yani bu kavramlar nerdeyse ilk insandan beri var..
Casiye Suresi'nin 4. ayeti de ilginçtir. Bu ayette ise dabbe kelimesi, insanlardan ayri tutulur ve söyle buyurulur: "Sizin yaradilisinizda ve çogaltip yaydigi dabbelerde ibret almasim bilenler için deliller vardir." (Casiye, 4.)
"Hakikat katiyyen gerektirir ve hikmet kesinkes ister ki, yeryüzü gibi, uzayin da hem de bilinçlisekeneleri (oturanlari) bulunsun... Ve o sekeneler yaradilis bakimindan oturduklari yildizlara uygun yaradilista olsun. Kur'an bütün bu yaratiklari melek ve ruhaniler diye isimlendiriyor...
Devam edecek olursak
"Semayi yükseltti ve ona ölçü koydu. Sakin bu ölçüleri bozmayin. Siz de bu dengeleri koruyun ve dengeleri zorlamayin. (Ve sonra) yeri 'Enam' için yasanabilir kildi. Onda meyve ve salkimli hurmalar var. Yaprakli taneler ve hos kokulu meyvelar var. Simdi Rabbinizin hangi nimetlerini yalanliyorsunuz? Ve insani fokurdayan balçiktan yaratti" 'Rahman Suresi,714)
Saygılar
Erich Von Daniken - Tanrıların Arabaları
Vardır efendim. Delillerle sabittir. Daha sonra uzun bir açıklama yazabilirim. Şu an uygun değilim.
beklerim yazınızı
e erkekler var işte.
) evet ama özetlenirse daha iyi olur diye tembellik edip araştırmadım..aslında merak ettigim ama hiç ciddi bir araştırma yapmadıgım bir konudur buErich Von Daniken - Tanrıların Arabaları
bu kitapta Bu konudan Bahsediyor Ablam Netten biraz araştırırsan karşına cıkıcaktır Bu konu cok derin bi konudur
e erkekler var işte.
) evet ama özetlenirse daha iyi olur diye tembellik edip araştırmadım..aslında merak ettigim ama hiç ciddi bir araştırma yapmadıgım bir konudur bu
Madem Bir İlgin var Ablacım konuya Senin için Biraz sonra özetli bi şekilde yazarım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.