Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan...
Ben seni bir nisan yağmurunda Ilgıt ılgıt esen rüzgarların gelincikleri okşayıp Bir kış günü kar altındaki buğday tanesinin Güneşi özlediği gibi seviyorum...
Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini Zaten belli olur gözlerimden hemen Alışık değiller öyle parlamaya!
Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak Mutluluk ise gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların gerçek gerçeklerin mutlulukların sonsuz olsun..
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
Sen, solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı…
Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçarsım gelir, bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silisim gelir ama ne çare bir tanem ne çare ne kuş olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana bir tanem inan seni bir ömür boyu sevebilirim...
Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, sesini duymak için neler vermezdim, Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam, yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim..