Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var Onlar bin tane sen bir tanesin.
Ağlasam çizgi çizgi Gözyaşlarım sana değilmiş gibi beklesem Zamansız dünsüz yarınsız gelmeyişini Silinmiyor hüzünlerim Seni seviyorum...
Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan; Saçlarını okşayan her tanede Beni Hatırla!
Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol Sevgimi avuçlarıma alıp yıldızlara üfleteceğim Gecenin rengine kucağındır diyerek düşlere dalacağım..
Çayımda zehir ol. Gel sevdiğim. Yüzümde elinin sıcaklığı yakıyor gel de dinsin kavrulmuşluğum. Hiç gitmemişsin gibi şehir de unutsun yokluğunu. Sen yeter ki gel. Sokaklar da hala yankısı var adımlarının. Bana beni vurdurmadan, bu şehri başıma yıktırmadan gel
Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim..
Çünkü sen zaten yokmuşsun.
Asıl kızılacak kişi benim..
Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım.
Senin ihanetin bana koymadı..
Beni kahreden, beni yok eden, beni bin pişman eden tek şey..
Bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım.
Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım.........
Ne zaman seni düşünsem; usuldan bir şiir başlar gökyüzünden, dökülür ağır ağır saçlarıma. Tepeden tırnağa mısraya batarım, tepeden tırnağa aşka.. Yokluğun; ağır-aksak adımlarıyla yelkovanların, bitmeyen bir yürüyüş olur akşamlarımda… Yokluğun; şarap rengi akşamlar olur ufuklarımda… Kendimi, dipsiz uçurumlara - yüreğine atarım.........
Gülücükler takılmalı hayat denizinden attığın oltaya…
Kucaklar dolusu olmalı o derin gülücüklerin.
Uzağımdaysan, uzaklıkları kapı önü etmelisin ayrılığa inat.
Yakınımdaysan, en yakınım olmalısın.
Üstüne, üstüne yürümelisin zamanın.
Gözlerin hayat suyum, saçların rüzgar olup uçmalı bilinmezliklere.
Hiç düşünmemeliyiz mesafelerle ayları.
Ve hatta zaman olmamalı içimizde.
Ben seni senle sende yaşamalıyım.