hepinizin yeniyılı sağlıklı mutlu başarılı ve sevginizi hakedenlerin yanında geçsin inş:p
g_m_z Bayan Üye 1 Ocak 2008 #41 hepinizin yeniyılı sağlıklı mutlu başarılı ve sevginizi hakedenlerin yanında geçsin inş
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 #42 saol Herkeze Mutlu Yıllar Cıngıl Bells Cıngıl Bells Cıngıl On The Bells Teeeeeeeeey lorke lorke lorke hanımey lorke (az koptum kusura bakmayın )
saol Herkeze Mutlu Yıllar Cıngıl Bells Cıngıl Bells Cıngıl On The Bells Teeeeeeeeey lorke lorke lorke hanımey lorke (az koptum kusura bakmayın )
***EceM*** Bayan Üye 3 Ocak 2008 #45 benim yeni yıldan beklentilerim bana şans mutluluk aşk para getirmesidir gerisi yalan!..=D
çöl çiçeği Banned 6 Ocak 2008 #47 biraz gecikmelide olsa bu yıl hepinize hayırlı olur inşallah... giden 2007 den daha güzel geçmesi ümidiyle...
biraz gecikmelide olsa bu yıl hepinize hayırlı olur inşallah... giden 2007 den daha güzel geçmesi ümidiyle...
çöl çiçeği Banned 6 Ocak 2008 #49 günaydın cnm günaydınn uzun zaman sonra henüz siteye girdik geçde olsa iyi dileklerimi esirgemeyeyim dedim
günaydın cnm günaydınn uzun zaman sonra henüz siteye girdik geçde olsa iyi dileklerimi esirgemeyeyim dedim
M meto22 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 #53 dikkatasikıs' Alıntı: geçti yeni yıl ama : Genişletmek için tıkla ... eettt
micstyle Kayıtlı Üye 8 Ocak 2008 #57 bu işin yıllı kalmadı artık 365 günden az var b yüzden mutlu 355 günler dileyin