Herkese mutlu bir yıl diliyorum. Tabii bazen de mutsuz olun ki mutluluğun kıymetini bilin .)
eZnoRa Bayan Üye 29 Ara 2007 #21 Herkese mutlu bir yıl diliyorum. Tabii bazen de mutsuz olun ki mutluluğun kıymetini bilin .)
-oZKan- Ceo Admin 29 Ara 2007 #22 yılbasına nasıl gırersen oyle gırermıs umarım yılbası olmadan bır suprız olur yoksa tum yıl sevdıgım ınsansız olucam
yılbasına nasıl gırersen oyle gırermıs umarım yılbası olmadan bır suprız olur yoksa tum yıl sevdıgım ınsansız olucam
greenberet Kayıtlı Üye 29 Ara 2007 #23 zdearban' Alıntı: sayılır, ama sandığın gibi aşk deyil. iş Genişletmek için tıkla ... yok genel söyledim ben hayırlısı olsun kardeşim inşallah olur işin
zdearban' Alıntı: sayılır, ama sandığın gibi aşk deyil. iş Genişletmek için tıkla ... yok genel söyledim ben hayırlısı olsun kardeşim inşallah olur işin
D Dj-Firari Banned 31 Ara 2007 #24 Hoş Geldin 2008 Arkadaşlar Herkesin Yeni YıLı KuTLu Olsun... Yeni YıLdaN BeKLenTileriniz Nelerdir ?
D Dj-Firari Banned 31 Ara 2007 #26 Tamam Biliyorum Aynı Konu Var ama Ben Burda 2008 den Beklentilerinizi Yazmanızı İstemişim İlk Sen Söle Bakim Beklentilerin Neymiş
Tamam Biliyorum Aynı Konu Var ama Ben Burda 2008 den Beklentilerinizi Yazmanızı İstemişim İlk Sen Söle Bakim Beklentilerin Neymiş
B bensen_507 Kayıtlı Üye 31 Ara 2007 #29 нєя уєηι уıℓ уєηι тαzєℓєηєη υмυтℓαяıη çσğαℓαη ѕєνgιℓєяιη нαвєя¢ιѕι∂ιя 2008 уıℓı ∂α вöуℓє σℓѕυη αмα нєρ güѕєℓ σℓѕυη ηι¢є уıℓℓαяα!!
нєя уєηι уıℓ уєηι тαzєℓєηєη υмυтℓαяıη çσğαℓαη ѕєνgιℓєяιη нαвєя¢ιѕι∂ιя 2008 уıℓı ∂α вöуℓє σℓѕυη αмα нєρ güѕєℓ σℓѕυη ηι¢є уıℓℓαяα!!
HewaL.s Banned 31 Ara 2007 #31 yeni yıl size önce sağlık sonra huzur sonra aşk ve sonra para geirsin herkesin yeni yılı kutlu olsun
^^_letisya_^^ Bayan Üye 1 Ocak 2008 #34 2008'in düsler forumda neşe,mutluluk,sewgi,dostluk rüzgarları estirmesi dileği ile... I lowe duslerforum...(L)
2008'in düsler forumda neşe,mutluluk,sewgi,dostluk rüzgarları estirmesi dileği ile... I lowe duslerforum...(L)
N neco_34 Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 #35 Arkadaşlar yeni yılınızı eniçten dileklerimle kutlar hastalar şifa sevgililer sevgilerine ihtiyaç sahipleri ihtiyaclarını bulsun savaşlar bitmesi dileğiyle.........
Arkadaşlar yeni yılınızı eniçten dileklerimle kutlar hastalar şifa sevgililer sevgilerine ihtiyaç sahipleri ihtiyaclarını bulsun savaşlar bitmesi dileğiyle.........
hayalim Bayan Üye 1 Ocak 2008 #38 herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah tüm dileklerimiz gerçek olur
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 1 Ocak 2008 #39 Hepinizin Yeni yıLını KutLarımm allah bol para bol sevqili versin .. !!:106::106: