'hayaL
Bayan Üye
---> 19.haftanın konusu (ramazan )
amin inşAllah canım bende filmleri bekliyorum ) Hz ömerin filmi başlıyor Ömer döngeloglunun güzel sohbetleri Nihat tahipoglu Dursun ali Erzincanlı ve diger hocalarla yine huzurlu iftar ve sahurlar başlıyor çok şükür...
yorumun için Teşekkür ederim
Amin inşAllah gercekten orucu hakkıyla tutabilenlerden oluruz teşekkür ederim yorumun için...Daldığımız Dünya meşakatından 1 aylık ta olsa kurtardınız Hoş geldn sefalar getirdin. " Ramazan Ayı "
Allah hepımıızn tuttgu orucları kabul eder ınsallah ..
Rahmet ayı, feyz ve bereket ayı. Tarih boyunca nice fetihlere sahne olmuş fetihler ve nusret ayı…
Allah Rasûlü’nün; “Ramazan ayına ulaşan, bu ayı geçirip de mağfirete erişemeyen insana yazıklar olsun.”(1) buyurarak bizleri hem ikaz ettiği, hem de müjdele verdiği ay.
“Cennet’te bir kapı vardır. Ona “Reyyân” denilir. Kıyamet gününde bu kapıdan oruçlular girer,”(2)
İnsan hayatına bu şuurla şekil vermeli, nereden gelip nereye gittiğini bilmelidir.
Ramazan ayında gönlümüzü kuşatan manevî atmosferin bütün hayatımızı kaplamasını temenni edoyprum
Ramazan ayı huzur ve mutluluk ayı.Her yaşımda ayrı bir güzel yaşadım ben ramazan ayını.Çocukken iftar vakti yaklaştığı zaman pencerenin kenarına gider caminin kandilleri ha şimdi yandı ha şimdi yanacak diye beklerdik yandığı zaman da koşa koşa masaya gelirdik.Pide kuyrukları,Feshanelerdeki eğlenceler,sahura kalkmadaki heyecan,televizyondaki dini sohbetler ve ramazan ayının televizyonda olmazsa olmazı Çağrı filmi hepsini çok özledim ve 1 gün sonra hasret bitiyor. Ramazan biterken hep dua etmişimdir.Allahım bir daha bize ramazan ayını görmeyi nasip eyle. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eder inşallah.
amin inşAllah canım bende filmleri bekliyorum ) Hz ömerin filmi başlıyor Ömer döngeloglunun güzel sohbetleri Nihat tahipoglu Dursun ali Erzincanlı ve diger hocalarla yine huzurlu iftar ve sahurlar başlıyor çok şükür...
yorumun için Teşekkür ederim