12.Haftanın konusu (Cinler)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'hayaL

Bayan Üye
12.Haftanın konusu.Cinler..

Cin ,hayalet, peri gibi varlıklara inanırmısınız ? karşılaştıgınız oLdu mu? bu tür şeylerden korkarmısınız...paylaşmak istedikleriniz varsa bu konu altında paylaşabilirsiniz

---> 12.Haftanın konusu (Cinler)

hiç korkmadım desem yalan olur arada korkuyorum ama artık korkmuyorum.

paylaşmak istediklerim var benim gerçek yaşanmış hikayeler.

akşama yazarım uzunca :)

hiç korkmadım desem yalan olur arada korkuyorum ama artık korkmuyorum.

paylaşmak istediklerim var benim gerçek yaşanmış hikayeler.

akşama yazarım uzunca :)

bu konu senin ilgini çekecek bi konu) hikayelerini bekliyoruz

Camda gel camdan, biz kapıyı açmıyoreım.
Görükmüyorlar bana, mesafeliyiz biz.

Bazen Korktum ..

Peri ve Hayaletlere İnanmam .. 3Harflilerin (cin) var olduklarına inanıyorum ..

Genelde Rüya Aleminde Karşılaştım ..

Çocukken yaptığımız bir hata yüzünden şu yaşıma kadar zorluklarını çektim ..

Kimisine Saçma ve Komik Gelebilir , Bana Aşık Bir 3Harfli var ...

Hocaya gittim geçtiğimiz yaz itibariyle üzerimde Muska taşıyorum ..

2010 yılı Hayatımın En Zor Zamanıydı hatırlamak bile istemiyorum :s

Cinlere inanırım hayalet ve perilere inanmam ... sanırım karşılaşmadım da korkuyorumda ne yalan yaşanmış tecrübem yok inş olmaz

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] yazılarını merakla bekliyorum ...

''Vemâ ḣalaktu-lcinne vel-inse illâ liya’budûn''
''Ve ben, cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.''

Varlıklarını kabul etmeli fakat çok fazla da haşır neşir olmamalıyız diye düşünüyorum.

Hayalet ve perilere inanmam bende ama cinler kuran_ı kerimde de geçer vardır ama hiç karşılaşmadım.Belkide karşılaşmışımdır kim bilebilir.

Öncelikle açıklayım

peri dedikleri cindir cinlerin kadını.

görünüş olarakta dünyada olan bütün kadın ve kızları toplayın ondan daha güzel olamaz. erkelere görünmezler genelde onu gören erkek ona yanar yani aşık olur. o aşkta belalı aşktır.

gelelim hikayemize benim yazdıklarım bizzat yaşadıklarımdır.

Yaşım henüz 6,7 felan sanırım büyük annemle yaylada kalıyoruz yaylada elektirik yok tv yok ışık yok yani

neyse her sabah buyuk annem namaz kılar ben dıp tarafta yatıyorum hep

ogun buyuk annemden ızın aldım ben dıyer yerde yatıcaktım oda dıp tarafta neyse

o gece ıcımde bır sıkıntı sabaha karşı uyandım yan tarafımda bırısı var gözleri parlıyor

bana öyle bır bakıyorkı o karanlıkta daha karanlık ben buyuk annem sandım sanırım namaz kılıyor dıycektım cocuğum nerden bılırımki cinmiş.

sonra tesadufen yan tarafımdakı babaneme dokundum dedım bu buyuk annemse bu kım bana oyle bır bakıyorkı ben ona dokundum hıssetım bunu resmen

sonra korktum bıraz buyuk anneme dokundum sıkıca uyansın dıye

uyandı o anda dıyer cin kayıp oldu

dedım böle böle okudu beni biraz

sonra uyudum uyandım evde kahvaltı yapıcaktım taş felan vardı yerde altını kaldırdım baktım birsey var bırde baktımkı

kocaman bır kubra gozlerı nasılda parlıyordu.

evden koşarak cıktım eve geldımde kubra yoktu

o gecekı gordüğüm

cini arada halen göruyorum en son bundan ıkı sene once gordum farklı bır yerde yolda

onuda sonra anlatırım.

Cinler kuranda zikredilmiş ve varlıkları ispatlanmış görünmez varlıklardır..perilerinde cinlerin türünde olup aslında cinlerden daha fazla olduklarını duymuştum...Cinlere inanmamak ayetleri inkar anlamına gelir hatta cin suresi bile vardır dualar ayetler vardır cinlerin musallat olmasından korunmak için...hiç karşılaştım mı sorusuna gelince...bilmiyorum bir zamanlar çok sık karabasan denen şey görüyordum aynı şeymidir bilmiyorum...bire bir gördüm diyemem...ama ne zaman ibadete yogunlaşsam garip sesler garip rüyalar görmeye başlar bişeyler tarafından korkutulurum uzaklaştırılmaya calışılırım...

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] hikayelerini bekliyoruz

Daha ortaokul, lise çaglarında çok korkuttuk kendimizi arkadaşlarla yok cin cagırma yok hikayeler ,masallar sonrasında da bilinç altıma yerleşti geceleri uyuyamıyordum karanlıktan ve yanlızlıktan çok korkuyodum tepemde Kur-an 'la yatıyordum ki hiç görmediğim halde bu kadar kormuştum çok şükür artık o kadar takıntılı degilim bu konuda...İnsan bilmediği şeylerden korkarmış bende korkuyorum var olduklarınada inanıyorum.

Daha Önceki Yazdığım Hikayenin Devamını Yazıyorum

Arkadaşımla köyde yürüyoruz bilirsiniz köyleri tenha olur oturduk bankta sohbet ettik sonr a ılerderı doğru yuruyoruz yukardan bır ses geldi bahceden yuvarlanıyor sankı sonra pat yolun ortasında bır sey top gibi sonra bız sasırdık bakıyoruz bu ne la dercesıne

sonra o ufacık olan sey yukarı kalktı 2 metre boyu var resmen sekılden sekılde gırdı golge gıbı gelıyor saat akşam 10 koyun ortası resmen.

sonra doğal olarka şöle ıkı dk bır şok sonra topuk :) nasıl kacıyoruz

geri dönduk bakıyoruz ama kımse yoktu.

onu goren kımse olmadı.

bu cını ılk gordumde ılk okula bıle gıtmıyordum

cocuktum gece lambası yanıyor genın bır vaktı kapı acıldı

bırsey var uzun boylu bana bakıyor yıne aynı gozler

sadece ızlıyor beni.

sonra oyle bende ona bakıyorum sonra ezan okundu bır anda kayıp oldu.

uyudum sabah erkenden uyandım o kapı halen acıktı.

kımsenın acma sansı yok kapı hep kıtlı kalırdı.

soru cevap gibi olucak ama bu cinler neden herkese görünmüyorlar hani sizi farklı tutan şey nedir :) ben yinede görmek istemem de insan düşünüyor.

Öncelikle bu tarz şeylere inandığımı belirterek konuya giriş yapayım :)

Yukarı da Melek ablanın da belirttiği gibi ;
"Cinler kuranda zikredilmiş ve varlıkları ispatlanmış görünmez varlıklardır.."

Daha önce hiç karşılaşmadım fakat;enteresan bir olay yaşadım müsadenizle onu anlatayım.

Lise yıllarıydı ...
4 kafadar genç piknik yapmak üzere arkadaşlardan birinin köyüne gittik.
2 Katlı tuğlalardan yapılmış bahçeli bir evdi.
Pikniktir,mangaldır derken hava kararmış akşam olmuştu. O gece orda kalacaktık.
Daha sonra bahçeye çıktık ve bahçenin için de ateş yaktık ve etrafında oturduk türküler,şarkılar söylemeye başladık... Daha sonra davul sesi duyuldu . Ama çalan bizler değildik. Ses uzaktan geliyordu ve gittikçe bize doğru yaklaşıyordu. Bizler düğün var heralde diye tahmin ettik,sonuçta köydeydik ve köy düğünlerini daha önce görmüş , duymuştuk. Ama evin sahibi arkadaşımız burası küçük bir yer herkes bir birini tanır , düğün olsa kendisinin ve ailesinin haberinin olacağını belirtti !

Peki düğün değilse neydi bu ? Zaten sadece davul sesi geliyordu başka hiçbir ses duyulmuyordu. Neyse o an evin sahibi arkadaşım birden bağırdı "çabuk su
getirin çabukkkkk " ...

Ne olduğunu anlamadan koştuk evin içine şişelere suyu doldurduk tekrar koştuk bahçeye ve şişeleri arkadaşa verdik. O da içi su dolu olan şişeleri ateşin üstüne döktü ve ateşi söndürdü . O an davul sesi kesildi !

İçeri geçtik , ve arka arkaya sorular sormaya başladık arkadaşa ; " Ulan n'oldu oğlum ateşi niye söndürdük ? Davul sesi niye kesildi ? Nereye düştük biz? Ölecek miyiz ? " :)

Arkadaş , ateş yakmanın çok büyük günah olduğunu bir keresinde sohbet sırasında dedesinin kendisine söylediğini ve o an aklına gelip hemen söndürdüğünü söyledi.

Ben : Peki, davul sesi ne ayaktı lan ?
Arkadaş: Heralde bir uyarıydı ...

Bir baktım vücudum diken diken :) Telefona sarıldım aradım babamı aynen şöyle dedim. " Allahını seversen gel al beni " :D

Daha sonra araştırdık,sorduk,soruşturduk harbiden çok büyük günahmış ateş yakmak.

Benim de işte böyle bir hikayem vardı , hiç unutmadım o diyalogları , yaşananları ... İlk defa bu kadar korktuğumu hatırlıyorum. Paylaşmak istedim sizlerle,sabırla okuyan arkadaşlara teşekkürler .:)

Bu konuyu girmiyeceğim şuandan itibaren :) arkadaşım hikayelerini anlattıkca daha çok tırstımmmm :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri