111. Haftanın Konuğu " She`"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 111. Haftanın Konuğu " She`"

Öylede bi dene xD

xD en iyi arkadaşımda anlattim zaten doyumsuz :pp

kalpyzkqo6.gif

Bunu görünce aklıma sen geldin :)

Çok güzelmiş canım + verdim:)

[MENTION=21858]pitbulljuu[/MENTION]

1.Kim sabahın 3 ün de yatıp , 6 sında uyanıp 8 in de foruma girip birine soru sorar ?
Sabahın ucunde yattigina göre hanım evde yok veya işten o saatte geldiniz :) 6 kalktiniz ise gideceksiniz 8 de boş kalıp foruma girdiniz ne var ne yok diye :)
Genelde herkes yapabilir bunları...
2.Birinci soruya ''neden '' sorusunu sorsam çok mu ''cevap'' var?Ya da her zaman en akla gelmeyeni midir doğru cevap ?
1.soruda neden kismina cevap verdim :) ama akla gelen mi gekmeyen mi bilmiyorum:)
3.Birini kaybettiğinde ne yaparsın ? Arar mısın ? Ağlar mısın ?
Ararım elbette :M
4.Olması kuvvetle muhtemel olan bir şeyi , sanki hiç olmayacakmış gibi görmezden gelmek doğru mudur ?Yoksa akıldan çıkarmamak mı daha iyi ?
Akıldan çıkarmamak daha iyi ...
5.Herşeye rağmen şükredebiliyor olmak , en azından hala sevdiklein yanındayken , onlara gereken değerini göstermekte geç kalmamış olmak için ne kadar zaman geçmiş olması gerekir , yoksa geç asla geç değilmidir?
Hiç birsey için geç değil
6.Çok şükür ki hiç bir şey için geç kalmadım , erkenciyim bile belki de.Ama ya geç kalsaydım ne kadar kötü olurdu.Sen hiç geç kaldın mı ?
Benim geç kalmam çok şükür sadece işe oldu kaybim olmadı birşeylerin geç olması bazen iyidir geç olsun güç olmasın xD en
Sabahın köründe kardeşimi beklerken yazdığım soruları cevaplarsan sevinirim
Kolay gelsin
tesekkurler :)[/I]

---> 111. Haftanın Konuğu " She`"

Tekrardan Tebrik Ederim She .. Soruları Yanıtsız bırakmadığın İçin Teşekkürler :R

Konu kilit. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri