111. Haftanın Konuğu " She`"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> 111. Haftanın Konuğu " She`"

Sağol melegim + [MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]
Bu arada cumrtesi pazar yokum sorulari bugunlerde fırsat buldukça cevaplayacagim dikkat arkadaslar :)

She`teßrikLer canım :eda:

Haftanın Konuqu oLmak nasıL ßir duyqu ? diim ßende ßari :vala_02:

Öncelikle hayırlı olsun
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_R8rrjsbDGZ1uSaYP1nZ3tTfI_0lL5sLFK2urTnVht1cURoCrgOTfc7dQSlmNyBH5T2Xy98rNa0RLScjufZspy4

.
Dilerim dilediğin gibi bir iş kurarsın
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_R8rrjsbDGZ12A0hny8LG2TD5JEWZnwO9ZesbwUr-Ji9LWE6P-Z8rf98BtWvVrF3kroHywUH3F1rlSP_nd_S_1g
ve kazancın bereketli olsun.

.
Allah'ım iki cihan saadeti versin
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_c_fO3LZfsF_mP0rT7tOqS5qDBKgyohO9T6Pttpw0HnGNKemMiCTu78opISAkwYNmKLskbvoFQLakhIGI3e3WGTDE0fOs5-DKA

Sorum şu: beni nasıl bu kadar iyi tanıdın.
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_bqJpOImpSEU5PR3EhQyf2HiuVSf8Q0IS1AivQUxThBcpmNxfkLMl7orrtD-NeGZzZfC3PVHnb3N6Y_LzyDk53bKZWAReEHqFA

.:love3:

tebrıkler nıce 112 113 114 115 116 ......vb haftalı konuklar dılerım :)

Öncelikle hayırlı olsun
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_R8rrjsbDGZ1uSaYP1nZ3tTfI_0lL5sLFK2urTnVht1cURoCrgOTfc7dQSlmNyBH5T2Xy98rNa0RLScjufZspy4

.
Dilerim dilediğin gibi bir iş kurarsın
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_R8rrjsbDGZ12A0hny8LG2TD5JEWZnwO9ZesbwUr-Ji9LWE6P-Z8rf98BtWvVrF3kroHywUH3F1rlSP_nd_S_1g
ve kazancın bereketli olsun.

.
Allah'ım iki cihan saadeti versin
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_c_fO3LZfsF_mP0rT7tOqS5qDBKgyohO9T6Pttpw0HnGNKemMiCTu78opISAkwYNmKLskbvoFQLakhIGI3e3WGTDE0fOs5-DKA

Sorum şu: beni nasıl bu kadar iyi tanıdın.
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_bqJpOImpSEU5PR3EhQyf2HiuVSf8Q0IS1AivQUxThBcpmNxfkLMl7orrtD-NeGZzZfC3PVHnb3N6Y_LzyDk53bKZWAReEHqFA

.:love3:

Tanimak değil gözlem sonucum bu canım guzell dileklerin ve dualarin için + :love3:
tebrıkler nıce 112 113 114 115 116 ......vb haftalı konuklar dılerım :)
Teşekkür ederim :)

Belki sonra :R Sen şimdi bir KONUK olarak CEVAP ver ? :)

O zaman ohom ohom ohom:deli:
BEN BİRAZ DELİ biraz aklı başında çoğu zaman dikbaşlı azicik inatçı çokça açık sözlü ve nadir durumlarda sıcakkanlı biriyim. yiter mi canımmm :love3:

Yetmez DEVAM... :R

Sonra alinirim ota şeye, kalp kırarım ama geride alirim. Sevdiklerime laf söylenmesine dayanamam bu yüzden çevremde çok avukatı misin derler xD Sonra efendime söyleyim buyugumu sayar kucugumu severim xD
Sevgiyi çok kiskanirim ilgi beklerim vefa beklerim dahs çok beklerim xD xD

Sen anlatilmazsin yasanirsin [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] :Ü

kalpyzkqo6.gif

Bunu görünce aklıma sen geldin :)

Haftanın konuğuna soru sormak istedim , cevaplarsanız sevinirim.

1.Kim sabahın 3 ün de yatıp , 6 sında uyanıp 8 in de foruma girip birine soru sorar ?
2.Birinci soruya ''neden '' sorusunu sorsam çok mu ''cevap'' var?Ya da her zaman en akla gelmeyeni midir doğru cevap ?
3.Birini kaybettiğinde ne yaparsın ? Arar mısın ? Ağlar mısın ?
4.Olması kuvvetle muhtemel olan bir şeyi , sanki hiç olmayacakmış gibi görmezden gelmek doğru mudur ?Yoksa akıldan çıkarmamak mı daha iyi ?
5.Herşeye rağmen şükredebiliyor olmak , en azından hala sevdiklein yanındayken , onlara gereken değerini göstermekte geç kalmamış olmak için ne kadar zaman geçmiş olması gerekir , yoksa geç asla geç değilmidir?
6.Çok şükür ki hiç bir şey için geç kalmadım , erkenciyim bile belki de.Ama ya geç kalsaydım ne kadar kötü olurdu.Sen hiç geç kaldın mı ?

Sabahın köründe kardeşimi beklerken yazdığım soruları cevaplarsan sevinirim
Kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri