Zor bir itiraf :/

Umudumol

Bayan Üye
Evet arkadaşlar, itiraf etmek istediğim birşey var.

Bizim akrabalarımız hep , 'Hasta olan insan hasta olanla evlenir.Sapasağlam bi insan hasta olan bi insanı niye sevsin ki ?' derlerdi.

İşte ben de bu yüzden kalp hastası olduğumu bütün sevgililerimden sakladım.Çünkü onlar hasta değil.Belki ben hastayım diye bırakırlar diye korktum.
Son ayrıldığım sevgilim bana ilk sarılan kişiydi.Buna inanmıyorlar ama bana ilk defa 18 yaşımda biri sarıldı.İşte ben ona sarılırken ağladım.
'Bana söylemek istediğin birşey var mı ?' dedi.
Söyleyemedim.Ağladım sadece.Sonra da bi hafta sonra ayrıldık zaten.
Yine olsa yine söyleyemem.Hastayım sonuçta ben.
'Hasta.' diyorlar bana. Boşver onu 'Kalp hastası o.Sana sağlam kız mı yok?'

:67:

---> Zor bir itiraf :/

Ilk önce akrabalarina katilmiyorum, cok yanlis söyledikleri seyler. Bende kalp hastasiyim ama bunda üzülecek bisey yok, hele sevgili konusunda hic yok. Cünkü biri seni gercekten seviyorsa, kalp hastaligi bahane edip ayrilmaz, cünkü bu sadece zavallilarin yapacagi bisey, seven kisi seni her türlü sever, seni 'sen' oldugun icin sever. 'Sana saglam kiz mi yok' diyenlere hic bir lafim yok, onlari allah kurtarsin.

Ilk önce akrabalarina katilmiyorum, cok yanlis söyledikleri seyler. Bende kalp hastasiyim ama bunda üzülecek bisey yok, hele sevgili konusunda hic yok. Cünkü biri seni gercekten seviyorsa, kalp hastaligi bahane edip ayrilmaz, cünkü bu sadece zavallilarin yapacagi bisey, seven kisi seni her türlü sever, seni 'sen' oldugun icin sever. 'Sana saglam kiz mi yok' diyenlere hic bir lafim yok, onlari allah kurtarsin.

Çoook teşekkür ederiim çok iyi geldin :cy(19): :2449tw.png:

Akrabaların yanlış düşünüyor bana göre.
Eş Dediğin Herzaman İnsanın Diyer yarısı gibidir . Eksiğini tamamlar.

Geçmiş olsun . Asla Hayatını Yaşamaktan geri kalmamalısın :)

Çok saçma bir düşünce içindesin.Bu düşünceden kurtulmanı tavsiye ederim.

Geçmiş Olsun..

Kalp Hastası Olarak Bu Tarz Şeyleri Düşünmen , Kendini Bu Sözlere İnandırman Çok Yanlış

Öncelikle Rahatsızlığının İyileşme Süreci İçinde Bile Tehlikeli ..

Kimsenin Senin Ruh Sağlığınıda Böyle Saçma Düşüncelerle Etkilemeye Hakkı Yok..

Hasta Olabilirsin Ama Sende Dünyaya Gelen Her İnsan Gibi Yaşama Hakkına Sahipsin.

Yaşamın Boyunca Bu Saçma Söylentilerle Kendini Doldurup Üzmektense , Hastalığını Kabul Edip Tedavin ne Gerekiyorsa Onu Yapmak İyileşeceğine İnanmak ..

Hasta İnsanı Kimse Almaz ? Kimse ne yapsın diye Bir Şey Olamaz.. Bir Kere Bunu Söyleyenler Ruh ve Asıl Kalp Hastası Kişilerdir..

Sen Genç Bir Kızsın .. Seni Mutlu Eden Aktiviteler Yapmalı , Zamanını Bu Tarz Söylemleri Olan Akrabalarından Uzak Durarak Geçirmelisin..

Gerçekten Uzak Durmalısın Sana Böyle Söyleyen Kişilerden Çünkü Sana Gerekli Motiveyi Asla Bunlar Veremezler ..

Hastalığını Gizlemene Gerek Yok Canım.. Seni Gerçekten Seven İnsan Ne Olursa Olsun Zaten Yanında Olacaktır..

[MENTION=158925]Umudumol[/MENTION] Güçlü Ol Tatlım :R

Hasta insan hastalığı geçsin diye birilerine tutulur, ben şeker ve kan hastasıyım :eda: sanada geçmiş olsun. Sevgilin onu dediğinde gidiyorsa bırak gitsin zaten :H

...ben 44 yillik evliyim ve 44 yildir kalp hastasi esimle yasiyorum,bir kac kalp sektesi 2 kalp ameliyati,hepsi vize viz geldi,yeterki iki gonul bir olsun,Tr de ki bir bayan yegenimdede dogustan kalp hastaligi var,ama hic bir zaman kendini koyvermedi universite bitirdi,kendi ayarinda biriyle evlendi cocuklari oldu,yani sartlar ne olursa olsun hayat devam etmeli..
..evet bazi hastaliklar vardir bu hastalikli olan sahislarin evlenmeleri dogru olmaz,cunku ozurludurler kendilerini kontrol edecek dima veya vucut yapisi yoktur onlar icin bir sey denemez...

Gecmis olsun...her saglam bir ozurlu adayi oldugu gibi hasta adayida ayni zamanda.

Hic kimse ne gelecegini nede sagkiginingarantiye alabilir. Hasa hasa ALLAHla anlasmami yapmislar hasta ve ozurlu olmayacaklar diye?

Bence eksiklik duyacagin birsey yok. Gonul hastalik dinlemez.

Benim Anladığım Bunu Sorun Yapan Sen Değilsin Çevrendeki Akrabalar..

Ya Öyla Akraba Falan Olmaz.. Konuşmayıp Görüşmeyeceksin ..

Sana Zarar Veren İnsanlardan Uzak Duracaksın ..

Katiliyorum.
Hickimsenin sozune bakmamali kendini dusunmeli. Onlar keyfi alemindeyken seni dusunmuyorlar sende onlar ne der diye dusunme. Hic kimse jimsenin yerine cile cekmiyor salla gitsin. Onemli olmasin senin icin sana zararli insanlar.
Onkarin yarin hasta olmayacagi ne malum? ALLAH korusun

eğer gerçekten seviorsa bi insan sevdiğini bırakmaz zaten sebep ne olursa olsun,kımın ne diyeceğini ne dedığını umursamaz.bunu demende bı sakınca yok bence bıtecekse baştan bıtsın

Katiliyorum.
Hickimsenin sozune bakmamali kendini dusunmeli. Onlar keyfi alemindeyken seni dusunmuyorlar sende onlar ne der diye dusunme. Hic kimse jimsenin yerine cile cekmiyor salla gitsin. Onemli olmasin senin icin sana zararli insanlar.
Onkarin yarin hasta olmayacagi ne malum? ALLAH korusun

Gecmis olsun...her saglam bir ozurlu adayi oldugu gibi hasta adayida ayni zamanda.

Hic kimse ne gelecegini nede sagkiginingarantiye alabilir. Hasa hasa ALLAHla anlasmami yapmislar hasta ve ozurlu olmayacaklar diye?

Bence eksiklik duyacagin birsey yok. Gonul hastalik dinlemez.

...ben 44 yillik evliyim ve 44 yildir kalp hastasi esimle yasiyorum,bir kac kalp sektesi 2 kalp ameliyati,hepsi vize viz geldi,yeterki iki gonul bir olsun,Tr de ki bir bayan yegenimdede dogustan kalp hastaligi var,ama hic bir zaman kendini koyvermedi universite bitirdi,kendi ayarinda biriyle evlendi cocuklari oldu,yani sartlar ne olursa olsun hayat devam etmeli..
..evet bazi hastaliklar vardir bu hastalikli olan sahislarin evlenmeleri dogru olmaz,cunku ozurludurler kendilerini kontrol edecek dima veya vucut yapisi yoktur onlar icin bir sey denemez...

Hasta insan hastalığı geçsin diye birilerine tutulur, ben şeker ve kan hastasıyım :eda: sanada geçmiş olsun. Sevgilin onu dediğinde gidiyorsa bırak gitsin zaten :H

Geçmiş Olsun..

Kalp Hastası Olarak Bu Tarz Şeyleri Düşünmen , Kendini Bu Sözlere İnandırman Çok Yanlış

Öncelikle Rahatsızlığının İyileşme Süreci İçinde Bile Tehlikeli ..

Kimsenin Senin Ruh Sağlığınıda Böyle Saçma Düşüncelerle Etkilemeye Hakkı Yok..

Hasta Olabilirsin Ama Sende Dünyaya Gelen Her İnsan Gibi Yaşama Hakkına Sahipsin.

Yaşamın Boyunca Bu Saçma Söylentilerle Kendini Doldurup Üzmektense , Hastalığını Kabul Edip Tedavin ne Gerekiyorsa Onu Yapmak İyileşeceğine İnanmak ..

Hasta İnsanı Kimse Almaz ? Kimse ne yapsın diye Bir Şey Olamaz.. Bir Kere Bunu Söyleyenler Ruh ve Asıl Kalp Hastası Kişilerdir..

Sen Genç Bir Kızsın .. Seni Mutlu Eden Aktiviteler Yapmalı , Zamanını Bu Tarz Söylemleri Olan Akrabalarından Uzak Durarak Geçirmelisin..

Gerçekten Uzak Durmalısın Sana Böyle Söyleyen Kişilerden Çünkü Sana Gerekli Motiveyi Asla Bunlar Veremezler ..

Hastalığını Gizlemene Gerek Yok Canım.. Seni Gerçekten Seven İnsan Ne Olursa Olsun Zaten Yanında Olacaktır..

[MENTION=158925]Umudumol[/MENTION] Güçlü Ol Tatlım :R

Akrabaların yanlış düşünüyor bana göre.
Eş Dediğin Herzaman İnsanın Diyer yarısı gibidir . Eksiğini tamamlar.

Geçmiş olsun . Asla Hayatını Yaşamaktan geri kalmamalısın :)

Bence siz bi forumdan çok bi aile gibisiniz. Ben bi kez daha doğru yerde olduğum için mutluyum.
Ben hiçbişey takmayan umursamaz biriydim.Kendimle bile dalga geçerdim.
Beni bu hale onlar getirdi.
Kalp hastalığı ne ki ? Amaaaan :vala_02: derken ben,
Bian da herşeyi takan bi insana dönüştüm.
Şu söze bayılırım;
'Kötü insan yoktur, kötüleştirilmiş insan vardır.'
İşte aynen böyle.. Beni bu hale getirdiler.
Size çoook teşekkür ederim.Bazı gerçekleri görmekte hep zorluk çektim.
Ama şimdi mutluyum..Sayenizde :cy(19)::cy(19)::eda::eda:

Bence siz bi forumdan çok bi aile gibisiniz. Ben bi kez daha doğru yerde olduğum için mutluyum.
Ben hiçbişey takmayan umursamaz biriydim.Kendimle bile dalga geçerdim.
Beni bu hale onlar getirdi.
Kalp hastalığı ne ki ? Amaaaan :vala_02: derken ben,
Bian da herşeyi takan bi insana dönüştüm.
Şu söze bayılırım;
'Kötü insan yoktur, kötüleştirilmiş insan vardır.'
İşte aynen böyle.. Beni bu hale getirdiler.
Size çoook teşekkür ederim.Bazı gerçekleri görmekte hep zorluk çektim.
Ama şimdi mutluyum..Sayenizde :cy(19)::cy(19)::eda::eda:

Daha İyi Olursun İnşallah Tatlım :cy(19):

ayni fikirdeyim ayni dert bendede var ama sanirim senin gibi bende söyliyemem hemen onu sürerler öne zaten herzaman bir bahane bulmaya calisiyorlar..ama gercekten seni seven biri ciktimi karsina ona anlatirsin herseyini : )sonucta sürekli ailesiyle degil onunla yaslanicaksin :connie_rockingbaby:

Baskasi senindusunuyormuki sen baskalarinin sozlerini takasin.
Artik bu devirde dermansiz hastalik cok az. Kalp hastalari dr nin dediklerinibyaptigi surece hic bir sorun yok. Benim babamin kalbinden 6 damar degistiler bypas amaliyati oldu. Simdi mas. 0 kalp gibi. En ufak bi rahatsizligi yok hamd olsun.

Yani insanlarin boyle bulasici hastalikliymissin gibi davranmasi onlarin nekadar cahil oldugunu gosterir.
Senin biseyin uok. Kendini hasta olarak nitelendirme.
Gerseyin ilaci var daha once dedigim gibi onlarin hasta olmayacagi ne malukm. Farz edelim ALLAH saklasin olumcul hastasin peki onlarin saglam cocuklarinin yarini cikaracagini kim garanti edebikir.

Bir soz vardir. Hasta olan degil eceli gelen olurmus.
Butun bumlari taktigin icon kizmamiz gerek aslinda sana :)

Daha İyi Olursun İnşallah Tatlım :cy(19):
Teşekkür ederiiim tatlım :cy(19):

ayni fikirdeyim ayni dert bendede var ama sanirim senin gibi bende söyliyemem hemen onu sürerler öne zaten herzaman bir bahane bulmaya calisiyorlar..ama gercekten seni seven biri ciktimi karsina ona anlatirsin herseyini : )sonucta sürekli ailesiyle degil onunla yaslanicaksin :connie_rockingbaby:

Aynı hastalıktan olmana üzüldüm, ama biyandan da beni gerçekten anlayabildiğine sevindim.Herşeyde bi hastasın havası.
+Baba gondol ' a binicem.
-Yok olmaz hastasın sen.

+Baba samsun dışı tercih yapıcam.
-Olmaz hasta olursun yine sen :uzgunkiz:

Baskasi senindusunuyormuki sen baskalarinin sozlerini takasin.
Artik bu devirde dermansiz hastalik cok az. Kalp hastalari dr nin dediklerinibyaptigi surece hic bir sorun yok. Benim babamin kalbinden 6 damar degistiler bypas amaliyati oldu. Simdi mas. 0 kalp gibi. En ufak bi rahatsizligi yok hamd olsun.

Yani insanlarin boyle bulasici hastalikliymissin gibi davranmasi onlarin nekadar cahil oldugunu gosterir.
Senin biseyin uok. Kendini hasta olarak nitelendirme.
Gerseyin ilaci var daha once dedigim gibi onlarin hasta olmayacagi ne malukm. Farz edelim ALLAH saklasin olumcul hastasin peki onlarin saglam cocuklarinin yarini cikaracagini kim garanti edebikir.

Bir soz vardir. Hasta olan degil eceli gelen olurmus.
Butun bumlari taktigin icon kizmamiz gerek aslinda sana :)

Canım benim istediğin kadar kız.Evet haklsın da teşekkür ederim.Ama beni de anlamaya çalış.İnsanları susturamıyorsun..

Susmssinlar. Susturmaya calisma zaten. Seni susturmaya calismak yorar.

Ben birsey yaptigimda annem derdiki o ne der bu neder. Bende dedim kim ne derse desin ben mutsuz oldugumda onlarmi benim yerime mutsuz olacak. Kapilarini kapatacaklar yaptiklari densizligi unutup. Onlar unutup otururken ben neden takayim ne dieyecekler diye. Kimse benim yerime dert cekmeyecek. O yiden kim ne derse desin dedim.
Sende oyle yap dedim anneme hatta. Birak cuval degilki buzesin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri