Zengin biriyle mutlu olunur mu?

Para İÇİn Evlenmezdİm.... İnanci Olsun Yeter.... İnanci Varsa Aklida Vardir...İnanci Varsa DÜrÜsttÜr...İnanci Varsa Merhametlİdİr....İnanci Varsa Temİz YaŞamayi Bİlİr....İnanÇ Hepsİnİ HerŞeyİ BÜtÜn GÜzellİklerİ KapsadiĞi İÇİn Bu Tek Özellİk Benİm İÇİn Yeterlİ....
 
Zengin biriyle derken tabi ne anlamda zengin olduğuna bağlı...kastedilen paraysa eğer bu maddiyat zenginliğinin yanı sıra maneviyat zenginliğide varsa bence mutlu olunabilir...Ama insanın hayatta bazı önclikleri olmalı bazı değerlere öncelik verilmelidir ki değerimiz olsun..Bi insanın paraya verdiği öncelik bazı değerlerini yok sayacak kadar önüne geçiosa bu parasal zenginlik onu tatmin etmeyecktir zaten...Ama parasız mutlulukta zor bnce bu devrde ayakta durmak için parada lazım en iyisi ne çok zenginlik ne de fakrlik...:)
 
para para para napolyon derya onun ben taa töbe :D

devir artık para devrine çevirmişler kardeşim herşey para oldu insanlık kalmadı sırf para için evlenip mutlu olanlar var bunu göze alırsak ;)
 
Aşk, meşk, sevgi, karşıLıkLı hisLer, güzeLLik, para herşey geçici bu dünyada..

Saadet ne parayLa ne puLLa..
Birisine aşık oLursun daha güzeLini buLursun; Bitti gitti..
HoşLanırsın sonra aşık oLursun; Bitti gitti..
Bişey yüzünden kavga edersiniz, ona kin besLersiniz; Bitti gitti..
Bi kaza geçirirsin yüzün mahfoLur; Bitti gitti..
HoLding'in vardır ifLas edersin; Bitti gitti..

Bence iyice bi düşünüLmesi gerekiLen konuLardan. Herkesin fikrine saygı duyarım tabii.
tur-i_sina;
İnancı var ama parası yok. Kimsenin böyLe birisiyLe yuva kurmayı düşüneceğini sanmıyorum.. İnancı varsa yeter diyorsun ama para oLmazsa nasıL yaşayacaksın? ÇaLıcakmısın, diLenecekmisin?

Para tabiiki herşeyde oLduğu gb evLiLiktede önemLidir. Herkes parayLa saadet oLmaz der ama parasız birisiyLe evLenince zorLukLar çekeceksin. Bu zorLukLara bi zaman sonra katLanamayacaksın. KatLanamayınca doğaL oLarak biticek. Acı ama gerçek. Herkes sevdiğiyLemi evLeniyor? ParayLa saadet oLmuyorda zenginLer bekar mı? Fakir oLanLara kaç kişi bakıyor? Hiç kimse..
Kusura bakmayın ama sadece ParayLa saadet oLmaz deyip kenara çekiLmekLe oLmuyor. Parası oLmayana itibarda yok. EvLiLik gb önemLi bi konuyu kestirip atmak pekte akıLLıca değiL. ŞöyLe bir düşünürseniz asLında ParayLa pekaLa saadet oLduğunu göreceksiniz. Sadece sevmek önemLi değiL. Birtakım bekLentiLeri vardır herkesin. Bu bekLentiLerinizi karşıLamadıktan sonra inancıda oLsa, zenginde oLsa, fakirde oLsa kimseyLe evLenmezsiniz. Tabiiki para tek başına mutLuLuk getirmez. Para oLsada huzursuzLuk oLacağı varsa oLur. Ama sadece sevmekLede oLmuyor..


Saygı duymasanızda, benim fikrim bu, değiştiriLemez ! ;)
 
Zengin 0lursa 0lsun umrum dışı
Para için evleniceksen sen kendin çalış didin zngin 0l
Sonuçta Anlaşıyomusun ona bakıcaksıın
 
paRan Olmayınca mutlu oLamıosun istedigini alamıosun şikayet edıosun

paRan oluncaa. yine mutlu olamıosun

ala ala:D ndn bilemıoRm xD.
 
valla parayla saadet çokta güzel oluyo herşey aşkla olup bitmiyo bu devirde birazda mantık evliliği yapmak lazım ;)
 
karşılıklı sevgi saygı varsa tabiki evlenilir ve mutlu olunur... ama sırf para için bunu yapanların pek mutlu bir evlilik süreceklerini sanmam
 
para ıcın olan evlılıkler para bıtınce bıter ama parayı sadece ıhtıyaçlarının karsılıgı olan bır kagıt parcası gorursen evlenır mutlu olrsun tabıkı
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst