zahmet olacak ama birdaha bir bakin :) bitti....

---> zahmet olacak ama birdaha bir bakin :) bitti....

Gerçekten çok hoş çok beğendim :)

Çok güzel olmuş. Simli gibi bir kalem mi kullanıyorsun ?

Gerçekten çok hoş çok beğendim :)

Tsk ederim balim.

emeğine sağlık güzel olmuş

Sagol canim

Çok güzel olmuş. Simli gibi bir kalem mi kullanıyorsun ?

Yeni gordum yorumlari kusura bakma :) ben biraz ilkel yollardan calistim :)
Once kagida cizdim kagidi duvara yapistirdim ucu sivri pilot kalemle bastirarak duvara izinin cikmasini sagladim. Iki gun ust uste iki kere boyadim normal yagli boya ile. :) parlak yagli boya ile boyadiktan sonra iki kat. Uzerinden SINIRLari Ve kicik cizgilerin butunnu simli talisman var onunla uzerinden gectim. Burda hazir satiliyor. Talisman icine sim dokmusler onunla gectim uzerinden.

ilkel desen de oldukça yaratıcı.

Bununla ilgili bir sanat dalı da var yanılmıyorsam.Farklı teknikler kullanarak , mesela pastel boya ile karakalem hissi vermek gibi , resim yapılıyordu.Ona benzettim .

ilkel desen de oldukça yaratıcı.

Bununla ilgili bir sanat dalı da var yanılmıyorsam.Farklı teknikler kullanarak , mesela pastel boya ile karakalem hissi vermek gibi , resim yapılıyordu.Ona benzettim .

Okadar becerikli degilim. Duvar stickerlari var cok hosuma gidiyor, internetten bunu gordum cok begendim ama satin almak istemedim kendi emegim olsun istedim :)

Okadar becerikli degilim. Duvar stickerlari var cok hosuma gidiyor, internetten bunu gordum cok begendim ama satin almak istemedim kendi emegim olsun istedim :)

En iyisi kendin yapmak zaten.Daha değerli oluyor :D

Sorun olmazsa Kağıt boyutunu sorabilir miyim ? A4 ya da A3 gibi durmuyor.Bunun tarzında bir resimi ben de çizmek isterimde

En iyisi kendin yapmak zaten.Daha değerli oluyor :D

Sorun olmazsa Kağıt boyutunu sorabilir miyim ? A4 ya da A3 gibi durmuyor.Bunun tarzında bir resimi ben de çizmek isterimde

Bn tuhafiyeden bir 10 metrelik bi kalip incecik bi Kagit Aldim. Bu resimide bir meter belki birazdaha uzun kagidin.uzerine cizdim :) 10 metrelikten kestim tabi :)

Bn tuhafiyeden bir 10 metrelik bi kalip incecik bi Kagit Aldim. Bu resimide bir meter belki birazdaha uzun kagidin.uzerine cizdim :) 10 metrelikten kestim tabi :)

Tahmin etmeliydim :p . Bilgi için teşekkür ederim.Simler çok belli olmamasının nedeni yüksek ihtimalle çekim tarzından ya da ışığın yönündendir.Yine de böyle ayrı bir hava katmış.

Tahmin etmeliydim :p . Bilgi için teşekkür ederim.Simler çok belli olmamasının nedeni yüksek ihtimalle çekim tarzından ya da ışığın yönündendir.Yine de böyle ayrı bir hava katmış.

Lambam iyi degildi :) lambayi iyi tutabildigim yerde belli oluyor alt kisimlarinda ust kisimlarinda belli olmuyor ama spot lamba takmak istiyorum o cicegin oldugu yere tavana :) cokmu abarttim yoksa? :)

Lambam iyi degildi :) lambayi iyi tutabildigim yerde belli oluyor alt kisimlarinda ust kisimlarinda belli olmuyor ama spot lamba takmak istiyorum o cicegin oldugu yere tavana :) cokmu abarttim yoksa? :)

Spot lambası yakından fazla parlatabiliyor resmi ama zaten tamamen siyah olduğu için sorun olmaz sanırım.Sorun olursa biraz uzaklaştırıp tekrar çekilebilir.

Harika [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Emeğine sağlık:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri