Gerçekten çok hoş çok beğendim
emeğine sağlık güzel olmuş
Çok güzel olmuş. Simli gibi bir kalem mi kullanıyorsun ?
ilkel desen de oldukça yaratıcı.
Bununla ilgili bir sanat dalı da var yanılmıyorsam.Farklı teknikler kullanarak , mesela pastel boya ile karakalem hissi vermek gibi , resim yapılıyordu.Ona benzettim .
Okadar becerikli degilim. Duvar stickerlari var cok hosuma gidiyor, internetten bunu gordum cok begendim ama satin almak istemedim kendi emegim olsun istedim
En iyisi kendin yapmak zaten.Daha değerli oluyor
Sorun olmazsa Kağıt boyutunu sorabilir miyim ? A4 ya da A3 gibi durmuyor.Bunun tarzında bir resimi ben de çizmek isterimde
Bn tuhafiyeden bir 10 metrelik bi kalip incecik bi Kagit Aldim. Bu resimide bir meter belki birazdaha uzun kagidin.uzerine cizdim 10 metrelikten kestim tabi
Tahmin etmeliydim . Bilgi için teşekkür ederim.Simler çok belli olmamasının nedeni yüksek ihtimalle çekim tarzından ya da ışığın yönündendir.Yine de böyle ayrı bir hava katmış.
Lambam iyi degildi lambayi iyi tutabildigim yerde belli oluyor alt kisimlarinda ust kisimlarinda belli olmuyor ama spot lamba takmak istiyorum o cicegin oldugu yere tavana cokmu abarttim yoksa?
Tskgüzel görünüyor :love3:
Spot lambası yakından fazla parlatabiliyor resmi ama zaten tamamen siyah olduğu için sorun olmaz sanırım.Sorun olursa biraz uzaklaştırıp tekrar çekilebilir.
Harika [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Emeğine sağlık
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.