zahmet olacak ama birdaha bir bakin :) bitti....

yesil83

Bayan Üye
arkadaslar, orjinalini burdan gorebilirsiniz. bakalim begenecekmisiniz... siteyi actiginizda azicik assagi inin siyah cicek var beyaz duvara. siyah duvara beyaz cicek daha guzel durmus ama duvarimi siyaha boyayamazdim :) afakanlar basar sonra beni :)

http://www.duvarsticker.com/ProductDetail.php?id=152

bunuda ben once kagida cizdim...

777bf26530ba9f5638367f197366125a.jpg

buda bitmis hali. simledim ama cicekteki simler pek belli olmuyor nedense, alt kismindaki belli oluyorda yukarilari belli olmuyor. tavana cicegin oldugu bolume spot lambalardan takmak istiyorum... surekli isik altinda olsunk, isikta guzel belli oluyor.

e39708efded3dd5ed3c83407ffb433aa.jpg

Son düzenleme:
---> zahmet olacak ama birdaha bir bakin :) bitti....

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] bak bitmis hali burda, merak ediyordun diye etikledim seni..

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:) zorla degil ya :) isteyen bakar istemeyen bakmaz...

lolamerayi merak ettigi icin etikledim cini ise heryerde etiketliyorum zaten :) fisli o :))))

zaten gordu herkes diger konuda.. bu bitmis hali :)
sen bakmissin ya hem yeter bana :)

Bitmemismiydi Saten Öbür Konuda :S
Öbür Resimde Simler Yoktu Dimi :))
Moda Artik Böyle Seyler xD

:) zorla degil ya :) isteyen bakar istemeyen bakmaz...

lolamerayi merak ettigi icin etikledim cini ise heryerde etiketliyorum zaten :) fisli o :))))

zaten gordu herkes diger konuda.. bu bitmis hali :)
sen bakmissin ya hem yeter bana :)

Sitede zaten 51 tl ye satılıyomuş. Zahmet etmeseydin keşke bu kadar :D

moda mi/

modami degilmi bilmem ama ben 6-7 yildir cizmek istiyordum annem kiziyordu :)

moda beni takip etmis :) ben modayi degil.

Sitede zaten 51 tl ye satılıyomuş. Zahmet etmeseydin keşke bu kadar :D

biliyorum... erkek arkadasimda dedi, yorulma ben sana alayim dedi... ben istemedim.. kendi emegimle yaptigimi daha cok seviyorum...
stickeri yapistirip bakin guzel olmusmu diyeseydim? :)

ben sevdigim icin kendim istedigim icin ben yaptim...
ben yaptim diyebiliyorum ozaman :) ama sticker olsaydi ben yapistiramicaktim bile :)

moda mi/

modami degilmi bilmem ama ben 6-7 yildir cizmek istiyordum annem kiziyordu :)

moda beni takip etmis :) ben modayi degil.

Burda Moda Arkadasimin Arabcada Allah Yazizi Cizdirdi Kocaman Oda Güzel Duruyor...

Senin Cicek de Harika

Tekrardan Emegine Saglik Cok Güzel Olmus

biliyorum... erkek arkadasimda dedi, yorulma ben sana alayim dedi... ben istemedim.. kendi emegimle yaptigimi daha cok seviyorum...
stickeri yapistirip bakin guzel olmusmu diyeseydim? :)

ben sevdigim icin kendim istedigim icin ben yaptim...
ben yaptim diyebiliyorum ozaman :) ama sticker olsaydi ben yapistiramicaktim bile :)

İlla çok kötü olmuş bu nasıl bir çizim dedirtçen yani xD

simlerle daha güzel olmuş canım) acaba bende yapsam mı)

Canım simlerle birlikte cok güzel olmuş baya uğraşmışsın belli vallahi tebrik ediyorum dedim ya hiç beceremem böyle seyleri hem stick gibi duruyo, baktıkca böbürlenirsin artık ben yaptım ben yaptım die hahaha

Canım simlerle birlikte cok güzel olmuş baya uğraşmışsın belli vallahi tebrik ediyorum dedim ya hiç beceremem böyle seyleri hem stick gibi duruyo, baktıkca böbürlenirsin artık ben yaptım ben yaptım die hahaha

yok canim boburlenmem.
sagol begenmene sevindim. bir iki gun sonra hevesim gider.

:) olsun en azından artık böyle şeylere elinin yatkın oldugunu biliyosun

arkadaslar, orjinalini burdan gorebilirsiniz. bakalim begenecekmisiniz... siteyi actiginizda azicik assagi inin siyah cicek var beyaz duvara. siyah duvara beyaz cicek daha guzel durmus ama duvarimi siyaha boyayamazdim :) afakanlar basar sonra beni :)

http://www.duvarsticker.com/ProductDetail.php?id=152

bunuda ben once kagida cizdim...

777bf26530ba9f5638367f197366125a.jpg

buda bitmis hali. simledim ama cicekteki simler pek belli olmuyor nedense, alt kismindaki belli oluyorda yukarilari belli olmuyor. tavana cicegin oldugu bolume spot lambalardan takmak istiyorum... surekli isik altinda olsunk, isikta guzel belli oluyor.

e39708efded3dd5ed3c83407ffb433aa.jpg

Bitmiş hali harika görünüyor, sipariş verirdim yakın olsaydık kardeşim

Bitmiş hali harika görünüyor, sipariş verirdim yakın olsaydık kardeşim

sagol kardesim. aslinda sitelerde sticker olarak var ama yapistirdigimda iyi duracagindan emin deglim ve ben kendim emek vermesini seviyorum. kendi emegim oldugunda daha cok seviyorum yaptigim seyi :)
bende buyuk bir zevkle yapardim sizin duvarada :) evimizi boyucaz ama soguk simdi havalar, boyadigimizda oturma odasinada guzel birsey yapicam insaALLAH.

sagol kardesim. aslinda sitelerde sticker olarak var ama yapistirdigimda iyi duracagindan emin deglim ve ben kendim emek vermesini seviyorum. kendi emegim oldugunda daha cok seviyorum yaptigim seyi :)
bende buyuk bir zevkle yapardim sizin duvarada :) evimizi boyucaz ama soguk simdi havalar, boyadigimizda oturma odasinada guzel birsey yapicam insaALLAH.

İnsan emek verince ortaya iyi yada kötü birşeyde çıksa emeğinin karşılııgını alır her zaman. Ben yaptım dıyebılmelı :)
Havaların ısınmasıyla ev dekarasyonuna baslarsın artık )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri