---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? :)
- BuŞRa - Bayan Üye 12 Mar 2009 #42 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? kalp güselliği..ama yanımada yakışmayan biriylede ilk bakışta birlkte olcağımı sanmıyorum..zamanla tanıyarak öğrenilir bu ancak..
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? kalp güselliği..ama yanımada yakışmayan biriylede ilk bakışta birlkte olcağımı sanmıyorum..zamanla tanıyarak öğrenilir bu ancak..
bitli_pire Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #43 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? bence de kalp guzellıgı nede olsa yuz guzellıgı gelıp gecıcı bu gun varsa yarın yok...
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? bence de kalp guzellıgı nede olsa yuz guzellıgı gelıp gecıcı bu gun varsa yarın yok...
GülCe1 Bayan Üye 12 Mar 2009 #44 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? bence ikiside olmali insan cünkü ilk bakisda dis güzeligine sonra ic güzeligine bakar...
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? bence ikiside olmali insan cünkü ilk bakisda dis güzeligine sonra ic güzeligine bakar...
Quaresma Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #45 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? İkiside ama ilk planda kalp güzelliği gelir ..
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? İkiside ama ilk planda kalp güzelliği gelir ..
KaLpSi!Z Bayan Üye 13 Mar 2009 #46 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Kalbi güzelse bu dışına yansır insanın...
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Kalbi güzelse bu dışına yansır insanın...
Quaresma Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #47 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? KuM_SaaTi' Alıntı: Kalbi güzelse bu dışına yansır insanın... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum..
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? KuM_SaaTi' Alıntı: Kalbi güzelse bu dışına yansır insanın... Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum..
qüLçün Bayan Üye 13 Mar 2009 #48 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? kaLBİ qüzeL oLsun qönLüme yakışsıN , yÜZü qüzeL oLSun yanımA yAkışSın . .
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? kaLBİ qüzeL oLsun qönLüme yakışsıN , yÜZü qüzeL oLSun yanımA yAkışSın . .
~Feet~Boost~ Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #49 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? yüzz
esmer_yarim Bayan Üye 13 Mar 2009 #50 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ikiside önemLi sonuçta önce kimseyLe kaLbi qüzeL die beraber oLmuoruz..... ikiside şahsen önemLi benim içn...
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ikiside önemLi sonuçta önce kimseyLe kaLbi qüzeL die beraber oLmuoruz..... ikiside şahsen önemLi benim içn...
küL keDiSi Bayan Üye 13 Mar 2009 #51 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? kaLp güZeLLiği (=
O okanokan123 Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #52 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? hiç kimse yalan söylemesin.hiç bir kız yakışıklı olmadan bi erkeğe yada bir erkek güzel olmayan bir kıza bakmyor.palavra....
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? hiç kimse yalan söylemesin.hiç bir kız yakışıklı olmadan bi erkeğe yada bir erkek güzel olmayan bir kıza bakmyor.palavra....
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #53 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? "Kadın dört şeyden dolayı nikahlanır; malı, soyu, güzelliği ve dini. Sen dinini tercih et ki, elin bereketlensin." HADİS-İ ŞERİF Benim ölçüm budur.
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? "Kadın dört şeyden dolayı nikahlanır; malı, soyu, güzelliği ve dini. Sen dinini tercih et ki, elin bereketlensin." HADİS-İ ŞERİF Benim ölçüm budur.
öZqAn ^^ Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #54 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ıkısde
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 13 Mar 2009 #55 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Kalp güzelliği Son düzenleme: 17 May 2016
T Tr_Cx Kayıtlı Üye 13 Mar 2009 #56 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Geçici oLan hiçbirşeye önem vermem ve ruh insanın doğuşundan öLümüne kadar değişmez.
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Geçici oLan hiçbirşeye önem vermem ve ruh insanın doğuşundan öLümüne kadar değişmez.
matrock_guzel Bayan Üye 13 Mar 2009 #57 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ikiside D
PonPon_PePek^m Bayan Üye 14 Mar 2009 #59 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? Tabikide Kalp Güzelliği
SepTemBer Bayan Üye 14 Mar 2009 #60 ---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ikiside önemli ama çirkef in tekini napiym kisonuç olarak kalp güzelliği=)
---> Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliğine mi önem verirsin? ikiside önemli ama çirkef in tekini napiym kisonuç olarak kalp güzelliği=)