---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz İtalya
senanesrin Bayan Üye 8 May 2011 #43 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz mısır..... piramitleri çok merak ediyorum...
ashli Bayan Üye 26 May 2011 #44 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Tokyo ülkemi arkadaşım başkent olur Japonya
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 27 May 2011 #47 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz İtaLya
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #49 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Fransa
LaZZkopateLLa Bayan Üye 24 Haz 2012 #51 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Bunlardan birkaç tanesini işaretlemek istiyorum ama... Benim gitmek istediğim,görmek istediğim bir çok yer var. Ama ilki Güney Afrika olacak inş. :Ü
---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Bunlardan birkaç tanesini işaretlemek istiyorum ama... Benim gitmek istediğim,görmek istediğim bir çok yer var. Ama ilki Güney Afrika olacak inş. :Ü
S Stinko Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #52 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Avusturya & rusya
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #54 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz japonya
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #55 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz İngiltere Erasmusla bi şansım olur belki
yesil83 Bayan Üye 31 Ocak 2014 #57 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Yurtdisi adi bile duymak istemiyorum. Hic bir yere
xxmolinaxx Kayıtlı Üye 14 Nis 2015 #59 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz Dubai yazdım ama italya da olabilirdi
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 24 Nis 2015 #60 ---> Yurtdışında Hangi Ülkeye Gitmek İstersiniz İlk fırsat Amsterdam