Yurdumun Directioneri
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 28 Mar 2013 #2 ---> Yurdumun Directioneri Hiç Bir Şey Anlamadım Desem Yalan Olmaz
Mjoy Kayıtlı Üye 28 Mar 2013 #3 ---> Yurdumun Directioneri InnoCence' Alıntı: Hiç Bir Şey Anlamadım Desem Yalan Olmaz Genişletmek için tıkla ... one direction ı biliyormusun
---> Yurdumun Directioneri InnoCence' Alıntı: Hiç Bir Şey Anlamadım Desem Yalan Olmaz Genişletmek için tıkla ... one direction ı biliyormusun
Skaikru Kayıtlı Üye 29 Mar 2013 #4 ---> Yurdumun Directioneri İş bu yüzden herkesi Tuncertionerliğe davet ediyorum xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 29 Mar 2013 #6 ---> Yurdumun Directioneri Justin bieber bitti one direction çıktı başımıza. Allahım sen bizi koru.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 29 Mar 2013 #7 ---> Yurdumun Directioneri Morpheuses' Alıntı: İş bu yüzden herkesi Tuncertionerliğe davet ediyorum xD Genişletmek için tıkla ... + bu arada bu nası bi dünya ya:15306_o_nee_1:
---> Yurdumun Directioneri Morpheuses' Alıntı: İş bu yüzden herkesi Tuncertionerliğe davet ediyorum xD Genişletmek için tıkla ... + bu arada bu nası bi dünya ya:15306_o_nee_1: