EbediAsalet
Kayıtlı Üye
---> yuh olsun.
Haklısın abi
Haklısın abi
![]() |
![]() |
..bu gun bir degil iki defa yuh olsun dedim,nicin biliyormusunuz,ben muzik seven bir insanim,bir yigin mp3 lerim var hepsinde 100 lerce sarki turku var evde dinlerim arabamda dinlerim,spor yaparken dinlerim yani muzigi cok severim.bir iki gundurde internette muzik siteleri ariyorum,belki bende olmayan sarkilari,dinler veya indiririm diye.
...bu gun yine bir net sitesine girdim,merkezi turkiyeden olan bir site,bir suru sarkicilar var,neyse bir hanim sarkici secip guzel bir parcayi dinlemeye baslamak uzereydim,yani sarkini basindayken,hemen sarki kesildi,muzik durdu karsima bir yazi cikti ip adresimi yazmis efendim bu ip adresi australyadanmis,australyaya hic bir sekilde muzik dinleme veya indirma musaadesi vermiyorlarmis onun icinde ozur diliyorlar,eh be arkadasim dunya dinlesin diye internet,e veriyorlar, sonrada neymis australyada dinlenilmesi yasakmis, olumu boyle sacmalik yahu.Bazi gurbetcilere gercekten uvey evlat muamelesi yapiyorlar..bir daha yuh olsun doyorum.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.