Youtube'a erişim engeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Youtube'a erişim engeli

Anlamadığım şey şu. Evet tamam devletin içinde gerçekleşmiş bir konuşma sızdırılmış. (Bunu kabul ediyorum konuşmanın içeriğini yorumlamadan.) Ama bu yüzden sen nasıl olur da koca sitenin erişimini kapatırsın. Eğer bu konuşma çok gizliyse (Ki öyle olduğu belli.) bunu bu ülkenin vatandaşları bilmese sadece ne kazanacaksın ! ! ! Bu ülkenin dışında bunu kimse izlemeyecek mi sanıyorlar. Dünyanın her yerinde gayette bunu herkes izliyor. Ama siz kendi ülkenizde olan biteni bilmiyorsunuz. Yazıklar olsun...
Bu konuya bilerk deyinmedim.. lakin Snovdın ı hatrlatırım size!
Amerkan vadadaşlığından nasıl rusya ya sığndını.. amrikanın hangi ülkleri dinlediğini neler yaptını açklamsını .... develeti dinlemek ne demek ? burdan bilin ki onlar bize duşman dost değil . yazım biraz karşık k . bakmayın ben yabancı biriyim...bukdar amerka`nlaşmayın ;)

Benim bildigim youtube zaten daha oncede yasakliydi tr ye odenek idemedigi icin ve peygamber efendimiz s.a.v hajarette bulundugu icin.demekki engellenmekte hakliymis rahat durmuyorlar.

Oh her gulke kaymagini yesin. Tr ye hep zarar versinler sonrada tr de ozgurluk yok desinlersurda kizanlar zaten herseyi hukukculardan daha iyi biliyorlar. Icin is yuzunu herkezden iyi biliyorlar. Hemen ozgurlukten dem vuruyorlar bana okadar basit ve komik geliyor ki...
Herşeye hemen ozgurlu engelliyorlar.
Kendi ozgurluklerini savunurken bile baskalarinin ozgurluklerini engellediklerinin farkindalarmi merak ediyorum.

Bu arada bendende mucukkkkk :)

Amerkan vadadaşlığından nasıl rusya ya sığndını.. amrikanın hangi ülkleri dinlediğini neler yaptını açklamsını .... develeti dinlemek ne demek ? burdan bilin ki onlar bize duşman dost değil . yazım biraz karşık k . bakmayın ben yabancı biriyim...bukdar amerka`nlaşmayın ;)

Devletin dinlenmesini onaylamıyorum. Bunu sızdıranları da desteklemiyorum. Dediklerimi okursanız sevinirim. İhanet edenleri şakşaklayacak halim yok. Sadece bunun çözümünün bu olmadığını düşünüyorum. Yazdıklarınızı çözümlemekte zorlandığım için geç cevap verdim kusura bakmayın.

Canim birak bosver. Biraz once haberlerde dinledim. Su bacanaginimi kayinbiladerinimi ne astirdi ya japonmu çin mi ne neyse iste. Halkinin erkeklerinin sacinin kendisi gibi kestilrilmesini emretmis.
Kimde ozgurluk kisitlamasi var acaba sormak gerek.

Goruyorsun yorumlardan iste. Kallkkmis birde bayan olacak sahis. Sirf akp destekliyoruz diye kufur ediyor. Cok ozgurluk yanlisidir kendisi.
Coookk ama ne hikmetse baskasinin siyasi dusuncesine kufur ediyor.

Arkadaşlar yapılan yanlış ya da doğru tartışmanın sınırını aşmayın.

Canim birak bosver. Biraz once haberlerde dinledim. Su bacanaginimi kayinbiladerinimi ne astirdi ya japonmu çin mi ne neyse iste. Halkinin erkeklerinin sacinin kendisi gibi kestilrilmesini emretmis.
Kimde ozgurluk kisitlamasi var acaba sormak gerek.

Goruyorsun yorumlardan iste. Kallkkmis birde bayan olacak sahis. Sirf akp destekliyoruz diye kufur ediyor. Cok ozgurluk yanlisidir kendisi.
Coookk ama ne hikmetse baskasinin siyasi dusuncesine kufur ediyor.
Canım ben türkiyde yaşaya bir yabancı oalrk şaşkınlıkla izliyorum etrfımı.bzen tepklerle bile karşılasıyorum..Bu nedir bu nasıl bir zihniyetir bukdar amerika lı avrupalı olma hefesi ne dir? bırkın onlar turk olmak için can atsın amerka``laşmayalım onalrı TÜRK leştirelim ;)

dip not : akp li değilım...

Biz kufur ediyormuyuz?

Merhaba.

Çok ilginç.
Benim bildiğim,
Hanımefendilerin kulakları otomatiktir.
Ve Genelde o sırada,
Dikkatleri başka yerdedir.

Size de Emel Sayın'ı,
Örnek almanızı öneriyorum.
çünkü canlı yayında,
......... görmemişti.
Birçok insanı da zahmetten kurtarmıştı.

Alkışlar Güzel gönüllü Emel Sayın için.
:4::4::4:

Saygılar.

Canım ben türkiyde yaşaya bir yabancı oalrk şaşkınlıkla izliyorum etrfımı.bzen tepklerle bile karşılasıyorum..Bu nedir bu nasıl bir zihniyetir bukdar amerika lı avrupalı olma hefesi ne dir? bırkın onlar turk olmak için can atsın amerka``laşmayalım onalrı TÜRK leştirelim ;)

dip not : akp li değilım...
Aynen canim katiliyorum sana. Bende avrupada yasan bir Turkum ve yakinda ulkeme donecegim.
Tr de insanlar bi tuhaf.

Avrupalilar turklere yabancilara nasil davraniyorlar 2. Sinif vatandasi olarak. Ve bunu hazmedemiyorum. Turkiyede onlar krallar gibi... bizi ise kacirtacak derecede davraniyorlar ülkelerinden.
Neyse canim... cikiyorum bu tartisma konusundan. Sinirlerim bozuluyor bazilarinin seviyesizliklerine.

Merhaba.

Çok ilginç.
Benim bildiğim,
Hanımefendilerin kulakları otomatiktir.
Ve Genelde o sırada,
Dikkatleri başka yerdedir.

Size de Emel Sayın'ı,
Örnek almanızı öneriyorum.
çünkü canlı yayında,
......... görmemişti.
Birçok insanı da zahmetten kurtarmıştı.

Alkışlar Güzel gönüllü Emel Sayın için.
:4::4::4:

Saygılar.

Yazdiklarindan hic birsey anlamadim. Anlayacagim dilden yazarsan sevinirim.

Yine Geç Kaldım

Yine Hakaretler Diz Boyu

Neyse Konu Kilitlidir.

Forumda Siyaset Yasaklanmıştır.

Gerekli Bölümler Kısa Süreliğine Kapatılacak.

Forumun Herhangi Bir Yerinde Siyaset Yapıldığında

Otomatik Olarak Silinecek Yorum Ve Konu Yoruma Kapatılacaktır.

İyi Forumlar Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri