Duyuru Yönetimden Duyurulur | Bayan Üyelere Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetimden Duyrulur | Bayan Üyelere Özel

Katılmanız İçin Bu Kurallara Uymanız gerekmektedir.

- Sadece Bayanlar Girebilecektir
- Forum'un Erkek Yöneticileri Dahil Kimse Oraya Giremeyecek Erişeyemeyecektir.
- Orda Kişisel Problemlerinizi Sağlık Problemlerinizi Kısaca Aklınıza Ne Geliyorsa Kız Kıza Konuşup Paylaşabilirsiniz..
- 2.000 Mesaj Üstü İsteyen Herkeze Verilcektir.
- O Bölüme Girmek İcin Sadece 2.000 Mesaj Olması Yetmemektedir.. Cünki 2.000 Mesaj Fazla Bi Miktar Değildir. O Yüzden Yönetiminde Güvenini Kazanmak Zorundasınız..

- Yönetim İstediği Taktirde Bu Yetkiyi Size Haber Vermeden Alabilir.
- Başvurup Kabul Edilenler Bölüm Kurallarını Okumakla Yükümlüdür.. Okumadım Görmedim Gibi Mazeretler Kabul Edilmeyecektir!

arkadaşım bu bölümde konuşulmuyor sohbetten konuşabilirsiniz

adamın bırı gercı adam olamaz o gıder bayan nıckı koyar bıde resım felan fılan ozel neyınız var ıse gorur hosda olmaz. buna onlem olabilirmi ?

- - - - DUYURU - - - -

Merhaba Bir Öneri Üzerine Forumda Sadece Bayanlara Özel Bölüm Açmayı Kararlaştırdık

Peki Bu Bölümde Ne Gibi Özellikler Olcaktır?

- Sadece Bayanlar Girebilecektir
- Forum'un Erkek Yöneticileri Dahil Kimse Oraya Giremeyecek , Erişeyemeyecektir.
- Orda Kişisel Problemlerinizi , Sağlık Problemlerinizi Kısaca Aklınıza Ne Geliyorsa Kız Kıza Konuşup , Paylaşabilirsiniz..
- 2.000 Mesaj Üstü İsteyen Herkeze Verilcektir.
- O Bölüme Girmek İcin Sadece 2.000 Mesaj Olması Yetmemektedir.. Cünki 2.000 Mesaj Fazla Bi Miktar Değildir. O Yüzden Yönetiminde Güvenini Kazanmak Zorundasınız..
- Yönetim İstediği Taktirde Bu Yetkiyi Size Haber Vermeden Alabilir.
- Başvurup Kabul Edilenler Bölüm Kurallarını Okumakla Yükümlüdür.. Okumadım , Görmedim Gibi Mazeretler Kabul Edilmeyecektir!

Not : Bölümü Görmeniz İcin Bu Başlık Altından Başvurabilirsiniz.. dieseL Yetkiyi Verecektir..

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri