---> Yönetimden DUYURULAR !!
halaa aynı dusuncedemısın usta ?
Sevgili Bulma , İzdivac Sitesi Degildir
Sevgili Bulma , İzdivac Sitesi Degildir
anlamadım ne demek istediğinizi ??
sevgili bulma,izdivac sıtesı degıldır denılmıs ama o kural cıgnenıyor sankı neyse kusura bakma vaktını aldım benım ıcın sıkıntı yok ama sadece dıkkatımı cektı yazdım yanlıs anlasılmasın lutfen )
İletişim bilgileri verilmediği sürece Sanal (Boş) İlişkileri anlayış gösteriyoruz zaten.Siz kurallar çiğneniyor derken iletişim bilgisi vereni görürseniz bizlere bildirin yeterli.
Bu konuya girmemin sebebi benimde sevgilim forumdan biri.
Parayı veren düdüğü çalıyor (gold üyeler pm atabiliyor vb birçok ayrıcalıklara sahip.) Herkese açık bir platformda bu tür ayrımcılıklar, para için değer mi?
En komiği de bu;
Neymiş, beyefendinin ilişkisi foruma zarar vermiyormuş, ne biliyoruz vermediğini ya da vermeyeceğini, ya da başkalarının ilişkilerinin zarar vereceğinden nerden emin oluyorsunuz, müneccim misiniz siz? Birşey yasaksa, herkes için geçerli olmalıdır, biri gold üye yasak değil, biri admin yasak değil, biri mod yasak değil. Böyle şey mi olur yahu, kararları önce kendiniz uygulayın, sonra üyelerden saygı duymalarını bekleyin.
Kendi kendinizle çelişip komik bir duruma düşmüşsünüz.
Parayı veren düdüğü çalıyor (gold üyeler pm atabiliyor vb birçok ayrıcalıklara sahip.) Herkese açık bir platformda bu tür ayrımcılıklar, para için değer mi?
En komiği de bu;
Neymiş, beyefendinin ilişkisi foruma zarar vermiyormuş, ne biliyoruz vermediğini ya da vermeyeceğini, ya da başkalarının ilişkilerinin zarar vereceğinden nerden emin oluyorsunuz, müneccim misiniz siz? Birşey yasaksa, herkes için geçerli olmalıdır, biri gold üye yasak değil, biri admin yasak değil, biri mod yasak değil. Böyle şey mi olur yahu, kararları önce kendiniz uygulayın, sonra üyelerden saygı duymalarını bekleyin.
Kendi kendinizle çelişip komik bir duruma düşmüşsünüz.
Yazdıklarınızın, yazdıklarımla alakası yok. Bende cevap veremeyeceğinizi düşünmüştüm zaten..
o zaman cevap verebilecek insanlara yeniden iletirsiniz sorularınızı...keyifli forumLar
Kimseye birşey iletme şansımız yok bildiğiniz gibi. Ancak işte bu şekilde konu içerisinde..
Yukarıda Yazılanları Forum'a Üye Olurken Kabul Etmiş Olursunuz Okumayanlar Okumuş Olarak Kabul Edilcektir..
Yukarıda Yazılanlar Hakkında Olumsuz Düşünenler Sağ Köşeden " Cıkış " Yapabilir.
Saçma Üyelerinizi Bu Şekilde Sitede Tutmak yerine Yeni Şeylerle Siteye Üye Yönlendirilmesini sağlayabilirsin. Bu Şekilde Sitede Başarılı Olamayız. BU sadece Sahsi Düşüncem.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.