Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ay ;

DF Ayın Enleri Oylama / Ağustos 2016

Konusunu Açamadım. Açmayı Unuttum :M

Ekim Ayının 1'inde Yeni Konuyu Açacağım.

Kusuruma Bakmayın Lütfen. Bu ay çok yoğun geçti.

Bilginize :R

Moderatörlük olayları için " odin10 " önerebilirim. Güzel işler çıkartıyor.

Konu sayısıda, mesaj sayısıda aynı. Botluk gibi bir durum söz konusu olabilir mi sence ? Ben pek anlamadığım için soruyorum.
İstersen moderatörlük ile ilgili kendisine özel mesaj at. İsterse verelim moderatörlüğü.

Konu sayısıda, mesaj sayısıda aynı. Botluk gibi bir durum söz konusu olabilir mi sence ? Ben pek anlamadığım için soruyorum.
İstersen moderatörlük ile ilgili kendisine özel mesaj at. İsterse verelim moderatörlüğü.

Profiline baktığımda küçük bir çocuğa benziyor. Hani böyle işleri öğrenmek adına girmiş gibi. Saçma sapan mesajları filan da yok, botsa 'da kimse bot'a modluk vermiş demezler. Konu ve mesaj sayısının aynı olması azmini gösterebilir.

İlgileneceğim.

Profiline baktığımda küçük bir çocuğa benziyor. Hani böyle işleri öğrenmek adına girmiş gibi. Saçma sapan mesajları filan da yok, botsa 'da kimse bot'a modluk vermiş demezler. Konu ve mesaj sayısının aynı olması azmini gösterebilir.

İlgileneceğim.

+1

Mesaj attım.

İlgileneceğim.

250 mesajı olmadığı için özel mesajına cevap veremez diye, geçici olarak mesaj sayısını 250 nin üstüne çıkardım.
Gelecek cevaba göre hareket ederiz artık.
Teşekkürler.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Ali ,

Dün Emine Bizim Pc'den Yandexten foruma giriş yaptı. Kubilay ile bot a düşmüş oldu.
Şimdi Sistem yandexten girmeye çalışınca sürekli atıyor.
Acaba o tarayıcıdan engellenmiş olabilir mi?
ilgilenebilir misin?

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Ali ,

Dün Emine Bizim Pc'den Yandexten foruma giriş yaptı. Kubilay ile bot a düşmüş oldu.
Şimdi Sistem yandexten girmeye çalışınca sürekli atıyor.
Acaba o tarayıcıdan engellenmiş olabilir mi?
ilgilenebilir misin?

Vallaha bu kadar teknik konuda sana ben yardımcı olamıyorum maalesef.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Daha iyi bildiği için ancak o yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri