Bu Ay ;
DF Ayın Enleri Oylama / Ağustos 2016
Konusunu Açamadım. Açmayı Unuttum :M
Ekim Ayının 1'inde Yeni Konuyu Açacağım.
Kusuruma Bakmayın Lütfen. Bu ay çok yoğun geçti.
Bilginize :R
Moderatörlük olayları için " odin10 " önerebilirim. Güzel işler çıkartıyor.
Konu sayısıda, mesaj sayısıda aynı. Botluk gibi bir durum söz konusu olabilir mi sence ? Ben pek anlamadığım için soruyorum.
İstersen moderatörlük ile ilgili kendisine özel mesaj at. İsterse verelim moderatörlüğü.
Profiline baktığımda küçük bir çocuğa benziyor. Hani böyle işleri öğrenmek adına girmiş gibi. Saçma sapan mesajları filan da yok, botsa 'da kimse bot'a modluk vermiş demezler. Konu ve mesaj sayısının aynı olması azmini gösterebilir.
İlgileneceğim.
Profiline baktığımda küçük bir çocuğa benziyor. Hani böyle işleri öğrenmek adına girmiş gibi. Saçma sapan mesajları filan da yok, botsa 'da kimse bot'a modluk vermiş demezler. Konu ve mesaj sayısının aynı olması azmini gösterebilir.
İlgileneceğim.
+1
Mesaj attım.
Hocam ,İyi Akşamlar...
Nasılsınız ? [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
İyi akşamlar hocam.
İyiyim sen nasılsın ?
Ne olsun Be üstat Bildiğin gibi :68:
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Hayırlı Olsun. Merak Ettim Ya Yok mu Resim Falan
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Ali ,
Dün Emine Bizim Pc'den Yandexten foruma giriş yaptı. Kubilay ile bot a düşmüş oldu.
Şimdi Sistem yandexten girmeye çalışınca sürekli atıyor.
Acaba o tarayıcıdan engellenmiş olabilir mi?
ilgilenebilir misin?
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Abi, Until The Grave şifresini unutmuş yardım istiyor..Çerezleri silin öyle bir sistem yok. veya sorun anında bana ulasın baglanıp bakayım
Çerezleri silin öyle bir sistem yok. veya sorun anında bana ulasın baglanıp bakayım
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim benim..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.