Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Genel Sorumlu'lardan biri rica etsem ana sayfadaki anketi değiştirebilirmi baya eskidi yenilenmesi gerek.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] [MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

http://www.duslerforum.org/senemiz-2047-t65787.html?p=4232253#post4232253

Resimler görünmediği için konuyu tam anlayamadım bu tür konuları çöpe atsam olurmu ?

Bakıyorum canım

Bu konuyla alakalı bir kaç resim var muhtemelen o resimleri ekledi ama hangileri oldugunu bilmiyoruz 4 yıl önce açılmış konu zaten...çöpe atıp yeni konuda açabiliriz..yinede kırmızılardan bir ses bekleyelim) olmazsa atarsın canım

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bakıyorum canım

Bu konuyla alakalı bir kaç resim var muhtemelen o resimleri ekledi ama hangileri oldugunu bilmiyoruz 4 yıl önce açılmış konu zaten...çöpe atıp yeni konuda açabiliriz..yinede kırmızılardan bir ses bekleyelim) olmazsa atarsın canım

tamamdır canım bekliyorum bir kaç konuyu attım zaten çünkü yapılcak birşeyleri yoktu konular çok eski tarihlerdi

görüşürz :)

---> Yönetim Sohbet

tamamdır canım bekliyorum bir kaç konuyu attım zaten çünkü yapılcak birşeyleri yoktu konular çok eski tarihlerdi

görüşürz :)

) sen 8 de yazmışsın mesajı beklemişsin zaten daha cok bekleme canım ) aktif konu degil resimlerde yok zaten atabilirsin..bu durumdaki konular için semih yada ahmet uygun oldugunda tekrar sorarız...hayırlı sabahlar bu arada öpüldün :Hjte7:

---> Yönetim Sohbet

Merhaba Arkadaşlar

Malum 2013 geldi.. bıraz calısma vaktı..

tum kategorılere ılgılı konuları acalım örnek

msn bolumlerıne:

2013 msn avatarları, 2013 msn avatar resimleri

--

2013 msn hareketli avatarlar, 2013 messenger hareketli avatarlar

--
wall paper bolumu olursa

2013 duvar kagıtları, 2013 wallpaper resimleri

-- gibi tum bolumlere ornekler gıbı aranacak googleda konular acalım. sıtemızın hıtını ve yenı uye sayısını katlayalım.. calısmaya baslayanlar belırtsınler ornek

Eda: tum msn kategorılerı bende, basladım.. şeklinde ve en son

xx xx xx kategorılerını yaptım. seklınde ıyı calısmalar

---> Yönetim Sohbet

Ben hangi bölüme başlasam ki en kısa sürede bende başlıcam...bildiririm

---> Yönetim Sohbet

2012 Yılın Enleri Diye Bir Anket Açsak mı Acaba :D :D

Yönetici Anketleri de Tamamen Sıfırlanıp Tekrardan Açılsa ??

[MENTION=34643]Vitamin[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

O Anketleri Sıfırlaya Sıfırlaya Bi Hal Oldu Zaten.

Son Kez Sıfırlayın Dahada Ellemeyin.

---> Yönetim Sohbet

Oylar Sıfırlansa da Tekrar Oy Verme Şansımız Kalmıyor ki :D

Onu Diyorum İşte.

Oynaya Oynaya Bi Hal Olmuş Anketler.

Yok Durup Duran Anketlere Ne Diye Müdahele Ediliyor Cözemedim?

Son Kez Sıfırlayın.

Daha Elleyen Olursa

Bende Ona Ellerim Peşin Peşin Söyleyim.

---> Yönetim Sohbet

Anketler bir kez sıfırlandı tamamen, eskileri kilitleyip yeni anket açtık ahmet ile...tabi özkana danışarak...daha sonra sıfırlandı mı bilmiyorum sıfırlanmasına gerek var mı ? yeni yöneticiler eklense daha iyi degil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri