Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Bencede konuları [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] kuzucuk sen aç :R

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

gk73r.png

- - - - - - - - - - - - - - - - - | Mesajlar |- - - - - - - - - - - - - - - - -

- Admin Ve Moderatörler Her Yazılan Mesajı Anında Göremeyebilirler Uygunsuz Bir Mesajla Karşılaştığınızda Lütfen Moderatöre Bildir Butonu Sayesinde Moderatörlere Bildiriniz..
- Forumda Flood Mesaj Atmak Yasaktır. Bir Konuda Sizin Cevabınızdan Sonra Kimsenin Mesajı Yok İse Yani Alt Alta 3 Veya Daha Fazla Mesajınız Varsa Buna Flood Denir. Flood'dan Kaçınmak İçin Yazdığınız Mesajlara Anında Cevap Beklemeyini Sonuçta Burası Bir Chat Veya Sohbet Odası Değil Forum Sitesidir. Eğer Konunuz İlgi Çekiyorsa Yada Birileri Cevap Yazmalı İse Buna Er Yada Geç Cevap Cevap Yazacaktır. Mesajınızın Eksik Yada Yanlış Olduğunu Düşünüyorsanız Yeri Bir Mesaj Atmak Yerine " Düzenle " Buttonuna Basarak Mesajınızı Düzeltebilirsiniz. Eğer Eski Bir Mesajınızın Üzerinden Belli Bir Süre Geçmiş Ve O Mesajla İlgili 1 Yada Daha Fazla Yanıt Aldıysanız O Zaman Yeni Bir Mesaj Yazabilirsiniz..
- Forum İçerisinde Yabancı Diller İçin Açılan Özel Bölümler Dışında Mesajlarınızda Ve Signatürlerinizde Yabancı Dilde Kelime Kullanmak Yasaktır.
- Forum'da Gereksiz Yere Reputation ( REP ) Vermek Yasaktır Tespit Edildiği Taktirde Uyarılmadan Reputation ( REP ) Düşürülcektir.
- Forum İçerisinde Link Email Soyad Telefon Vb Paylaşımlar Yapmak Yasaktır Ve Ban Sebebidir..Taktirde Uyarılmadan Reputation ( REP ) Düşürülcektir.

---> Yönetim Sohbet

Bunu tek tek takip edemiyoruz ama ben bir kez mudahale etmiştim ama 8 10 sefer verenler var hala...belki bilmeyerek bilmiyorum...genel bir uyarı yapılsa mı ? ben 2 yada 3 kez veriyorum en fazla...aynı gün içinde bir sürü konu açan üyelere bazen birden fazla veriyorum aktifliklerinden dolayı

---> Yönetim Sohbet

Dikkatimi çekenlere bakıyorum açıkcası bende takip etmiyorum herkesi

---> Yönetim Sohbet

Dikkatimi çekenlere bakıyorum açıkcası bende takip etmiyorum herkesi

Bende etmiyorum, denk geldi gecen gün ve şaşırdım...yönetim olarak bir sefer uyarılmışken üst üste 8 10 sefer rep vermek biraz cesaret işi aslında...umarım daha dikkatli oluruz hepimiz...kendi adıma dedigim gibi en fazla 3 veriyorum fazlasını verdimmi pek hatırlamıyorum, kendi verdiklerimi göremiyorum yani bilmiyorum) görsem daha cok kontrol edicem kendimi en azından kaç kez vermişim bir günde diye ama cehalet kötü) önemli bir konuya deginmişsin canım bu arada özlendin bir ara konuşalım olur mu

---> Yönetim Sohbet

Tabikide Olur Ablam Konuşalım Bende Seni Çok Özledim Dertleşmeye İhtiyacım Var :(

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] bizim betülümüz 4 yaşına girecek daha) epey kücük yani yinede göndermek istersen tabi memnuniyetle kabul ederiz...bu sitenin hatırası olur..ama nurullahın bahsettigi betül daha büyük ve hediyeden daha mutlu olacaksa ona gönder istersen

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] bizim betülümüz 4 yaşına girecek daha) epey kücük yani yinede göndermek istersen tabi memnuniyetle kabul ederiz...bu sitenin hatırası olur..ama nurullahın bahsettigi betül daha büyük ve hediyeden daha mutlu olacaksa ona gönder istersen

---> Yönetim Sohbet

Yok

Küçük betül alsın

Saf

Tertemiz Duygularla

Saf Ve Temiz Olduğuna İnandığım Birine Almıştım

Ona Kısmetmiş Oda.

Adresi Verirsen

Müsait Zamanımda yollarım.

---> Yönetim Sohbet

Yok

Küçük betül alsın

Saf

Tertemiz Duygularla

Saf Ve Temiz Olduğuna İnandığım Birine Almıştım

Ona Kısmetmiş Oda.

Adresi Verirsen

Müsait Zamanımda yollarım.

Peki öyle diyorsan tamam...Keşke sahibine gitseydi ama nasip..herşeyde vardır bir hayır

Şimdiden teşekkürler Buradan mı vereyim ?

Başka nereden verebilirim ki)

Kargocular eşimi tanıyor artık sormadan geliyorlar)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yönetim Sohbet

Peki öyle diyorsan tamam...Keşke sahibine gitseydi ama nasip..herşeyde vardır bir hayır

Şimdiden teşekkürler Buradan mı vereyim ?

Başka nereden verebilirim ki)

Kargocular eşimi tanıyor artık sormadan geliyorlar)

tamamdır mesajı değiştirme

yolladığımda bilgilendiririm

güle güle kullanır inşallah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri