Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

gereksiz,saçma biri.
her yorumun altına ınsan elveda yazamı yaw. Sanki tutan var kendısını buraya.

Banlanma sebebı sabah actıgı konu yuzunden. Konu kaldırılmıştır.

---> Yönetim Sohbet

Bota ilk kez yakalanmışım) çok mutluyum))

hemen açıklama yapayım...yigitbircan isimli üye benim arkadaşım,bilenler vardır mutlaka...giremedigini söyledi 3 kez denemiş giriş yapamamış nick ve şifresiyle denedim giriyor sorun yok dedim...daha sonra şifresini değiştirmesini söyledim tabi...sonra bana link verdi düşlerforum.net xD buraya girmeye calışıyormuş Süper zeki...neyse girdi hallettik sorunu...Bilginize Sayın yönetim ))

---> Yönetim Sohbet

Bota ilk kez yakalanmışım) çok mutluyum))

hemen açıklama yapayım...yigitbircan isimli üye benim arkadaşım,bilenler vardır mutlaka...giremedigini söyledi 3 kez denemiş giriş yapamamış nick ve şifresiyle denedim giriyor sorun yok dedim...daha sonra şifresini değiştirmesini söyledim tabi...sonra bana link verdi düşlerforum.net xD buraya girmeye calışıyormuş Süper zeki...neyse girdi hallettik sorunu...Bilginize Sayın yönetim ))

Sana cekmıs

---> Yönetim Sohbet

Efsunkar hakkında da bende düşüncelerimi söyleyeyim...Sevdigim ve saygı duydugum biriydi ama yaşına yakışmayacak hareketler yaptı,Sebepsiz yere olur olmaz yorumlar yaptı ve her yaptıgı yoırumda birilerine laf dokundurdu,Ben dahil..Ve kendisiyle en ufak bir tartışmam olmadıgı halde benim hakkımdaki yorumlarını da duydum, bugun açtıgı konudan sonra da gözdenin açtıgı bütün konulara aynı yorumları yapıp beni nasıl bilirsiniz konusuna da hakarete varan sözler yazmış, bütün yorumları da ben sildim...Sebep belirtmedim Ahmet sebebini biliyor diye...Diger admin arkadaşlardan merak edenler varsa bu vesile ile de ögrenmiş oldular...

---> Yönetim Sohbet

)) adaş sagol be))

ben cıkıyorum arkamdan üzülün...cümleten iyi geceler Kendinize iyi bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri