Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Nerde Türkçe'yi Yazım KuraLLarına Göre Yazma mışım ?

cümle içindeki kelimeler özel isim olmadığı sürece büyük harf olmaz.
L harfi kelime içerisinde büyük olmaz.
Özel isimler yapım eki aldığında, sonrasında gelen çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz Türkçe'yi değil Türkçeyi olur :)

---> Yönetim Sohbet

Bana Türkçe Dersi Vermene Gerek Yok. Ben Eğitimimi Yeterince ALdım Ve KuLLanıyorum ..Ayrıca Ek oLarak Şunu BeLirteyim Beni Tanıyan Yakın Çevrem Çok İyi BiLirLer .Bu Sadece Yazı Efekti Gibi Düşün Canım O Zaman Bu Düşüncen KayboLabiLir BeLki . DedikLerini Bende BiLiyorum BöyLe ALıştım BöyLe Yazıyorum . 'L'yi böyLe Yazmak 'l' Bana Garip GeLiyor EL ALışkanLığı DiyeLim .Onun Dışında KısaLtma İmLa Hatası Gösterirsen Öper Başıma Koyarım . ;)

---> Yönetim Sohbet

Bana Türkçe Dersi Vermene Gerek Yok. Ben Eğitimimi Yeterince ALdım Ve KuLLanıyorum ..Ayrıca Ek oLarak Şunu BeLirteyim Beni Tanıyan Yakın Çevrem Çok İyi BiLirLer .Bu Sadece Yazı Efekti Gibi Düşün Canım O Zaman Bu Düşüncen KayboLabiLir BeLki . DedikLerini Bende BiLiyorum BöyLe ALıştım BöyLe Yazıyorum . 'L'yi böyLe Yazmak 'l' Bana Garip GeLiyor EL ALışkanLığı DiyeLim .Onun Dışında KısaLtma İmLa Hatası Gösterirsen Öper Başıma Koyarım . ;)

aradaki fark işte ben seni tanımıyorum ve ya yakın çevrenden değilim. :D
neyse uzatmayacağım :)

---> Yönetim Sohbet

Bencede Uzatma Aramıdaki Tek Fark Bu DeğiL .Düz Bazen Yazıyorum Farkında oLmadan BöyLe Yazıyorum Neyse , KoLay GeLsin HayırLı GeceLer .

---> Yönetim Sohbet

Şu yönetici anketlerini tekrar gözden geçirsek mi ? karmakarışık...ama eski yönetici ve modların bir sürü oy'u var...yeni ankete kattıgımız yönetici ve anketler arasında garip bi dengesizlik oluyor ..bu konuda fikri oLan varmı ?

---> Yönetim Sohbet

Yönetim ile ilgili anketlerin sıfırdan başlaması lazım.Ayarlarız bişeyler

---> Yönetim Sohbet

anketler ilgi çekiyor güncelleyelim o zaman...eski oyların hepsini silecekmiyiz ?

---> Yönetim Sohbet

Adı üzerinde anket, anket devam ederken yeni şık eklenemez. Herkes görüşünü bildirsin ona göre kararlaştırız.

---> Yönetim Sohbet

Sınavım yaklaştı ve çok eksiğim var birkaç gün işten izin aldım forumda da pek aktif olamıyacam.

---> Yönetim Sohbet

smiley.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri