Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Senin görmemiş olman benim bir suratım olduğu gerçeğini değiştirmez xD

---> Yönetim Sohbet

Biliyorsun uzun süredir senle dargınız.

Sitede üyeyken ilk tanıştığım kişiydin benide mod olarak yönetime öneren kişi sensin. Olur olmaz şeyler yüzünden aramız açıldı eskilere hiç girmicem benimde yanlışlarım olmuştur seninde benim tarafımdan sana karşı hangi yanlış olmuşsa özür dilerim.

3 günlük dünyada yaşıyoruz hangimize ne olacağı belli olmuyor ondan ziyade beni iyi tanırsın arkamdan kötü şeyler söyletirmek istemem isterimki beni hep iyi tanıyasın. :)

Neyse çok uzattım barıştıkmı ? :D

---> Yönetim Sohbet

Elbette barıştık ben kin tutmam yaa unuttum hepsini yeni bir sayfa açalım gitsin xD
Saatlerce takılıyorum buraya dargın olmak istemem bende :)

---> Yönetim Sohbet

O zaman yeni sayfayı açtık bile hayırlı uğurlu olsun. :D
Eee nasılsın görüşmeyeli ? Hayat nasıl gidiyor ?

---> Yönetim Sohbet

Biraz bunalım geçirdim malum mevsim değişikliği pek kaldıramam ama geçti alıştım artık kış geliyo xD
Evdeyim daha çok eskisi kadar çıkmıyorum açık öğretim devam
Anca tv izliyorum xD
Bir de şu hades beni bıktırdı hahaha
Senden naber xD

---> Yönetim Sohbet

Bunalımdasın demek dediğin gibi havalardandır evde otur tabi napcan dışarda gündüz kuşağında adanalı falan var onu izle. :D

Bende napim geçen hafta okul açıldı pek ders olmadı tanışma faslı falan yarın herhalde kesin olarak dersler başlar şimdi adanadayım yarın sabahta niğdeye geçecem nede olsa sadece 2 saatlik yol. :D

Evet hades abimiz çok marjinal biri. :p:D

---> Yönetim Sohbet

Üniversite hayatı başladı demek beğendin mi okulu muhtemel arkadaşlarını
Hangi bölümü aldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri