Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

onu Birgül düşünsün xD o sorular herkese geliyor bende cevaplamak için 45 dakika ugraşmıştım)

Herkeze Aynı SoruLar oLmaz ki AbLa Herkez Merak EttikLerini Sorsun O Anda Yazsın SoruLarı ÖyLe Diğer KonuLardan KopyaLa Yapıştır Yaptıktan Sonra Emeğe Saygı KaLmıyor Soruyu Soran insan 5 Dakika BiLe Sürmeden SoruLarı Yapıştıracak Ben 1 Saat Cevap Vericem AdaLet Mi Bu :)

---> Yönetim Sohbet

Herkeze Aynı SoruLar oLmaz ki AbLa Herkez Merak EttikLerini Sorsun O Anda Yazsın SoruLarı ÖyLe Diğer KonuLardan KopyaLa Yapıştır Yaptıktan Sonra Emeğe Saygı KaLmıyor Soruyu Soran insan 5 Dakika BiLe Sürmeden SoruLarı Yapıştıracak Ben 1 Saat Cevap Vericem AdaLet Mi Bu :)

onlar genelde herkese sorulan sorular zaten ...ama diger türlü kişiye sorulan sorularda var tabi...maksat konugu biraz yormak galiba o yüzden belli sorular soruluyor önce...napalım konuk olunca başa gelen çekilir) ( yeni atasözü)

---> Yönetim Sohbet

Şu Ayın Enleri Konusunu Genişletsek mi Diyorum ?

Şöyle ki.

Ona özel bir bölüm açılsa ve her ayın başında örneğin ;

DF Ayın Enleri Oylama Mart Ayı.

İlk önce bu konuda herkes kendisine göre enleri yazsa daha sonra 2 yönetici arkadaş verilen oyları saysa oylama süresi 3 hafta olacak. Daha sonra ;

DF Ayın Enleri Sonuçları Mart Ayı.

Diye bir konu açılsa ordada 2 yönetici arkadaşın saydığı ve en çok oyu alanları yazıp ilan etse. Bu konuda 1 hafta sürse.

Öyle Öyle devam etse.

İyi olmazmı ?

---> Yönetim Sohbet

onlar genelde herkese sorulan sorular zaten ...ama diger türlü kişiye sorulan sorularda var tabi...maksat konugu biraz yormak galiba o yüzden belli sorular soruluyor önce...napalım konuk olunca başa gelen çekilir) ( yeni atasözü)

Sinir Bozucu AbLa Atasözü İyimiş xD

Şöyle ki.

İlk önce bu konuda herkes kendisine göre enleri yazsa daha sonra 2 yönetici arkadaş verilen oyları saysa oylama süresi 3 hafta olacak. Daha sonra ;

Diye bir konu açılsa ordada 2 yönetici arkadaşın saydığı ve en çok oyu alanları yazıp ilan etse. Bu konuda 1 hafta sürse.

Öyle Öyle devam etse.

İyi olmazmı ?

OLabiLir Kardeşim 2 Kişi Oraya Baksa Yada Sırf Görev aLanı Orda OLan ModLarda oLabiLir Ama İyi Fikir ..

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca belkide bu yöntemle bir nebze haketmeyen ama sırf sevdiklerini yazanların önüne geçebiliriz.

Sonuçta oylama usulü olacağı için en çok oyu alanı o kategoride en iyi yapacağız.

Yani örneğin ben metini seviyorum ama haketmiyor her yere onu yazıyorum. Bu sadece benim yazdığımla kalır. Herkes metini yazacak değil ya.

Anlatmak isteğim bu umarım hayata geçer bu fikir.

---> Yönetim Sohbet

Şöyle ki.

Öyle Öyle devam etse.

İyi olmazmı ?

biz bunu yılmaz ile düşünmüştük)

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca belkide bu yöntemle bir nebze haketmeyen ama sırf sevdiklerini yazanların önüne geçebiliriz.

Sonuçta oylama usulü olacağı için en çok oyu alanı o kategoride en iyi yapacağız.

Yani örneğin ben metini seviyorum ama haketmiyor her yere onu yazıyorum. Bu sadece benim yazdığımla kalır. Herkes metini yazacak değil ya.

Anlatmak isteğim bu umarım hayata geçer bu fikir.

Aynen Kardeşim Adam Kayırma İhtimaLide KaLkmış oLur .

---> Yönetim Sohbet

Şöyle ki.

Öyle Öyle devam etse.

İyi olmazmı ?

Bunu daha önce düşündük iyi olur da kim sayacak ? ya da kimler ?

Benim şahsi düşüncem her ay farklı 2 yönetici seçilsin ve saysın. Güzel bi aktivite olur forum için.

Ben her ay sayarım sorun olmaz diyen biri varsa ben sıramı verebilirim :R

---> Yönetim Sohbet

Bu projeyi foruma getiren kişi ben olduğum için her ay düzenli olarak sayabilirim.

Yanıma da her ay değişimli olarak birini verin yeter.

---> Yönetim Sohbet

Bazı EN ler konuya uymadıgı için çıkarılması gerekiyor.Madem aylık düşünüyorsunuz 1 ay içerisinde olabilecek EN lerin olması gerekiyor.

Yani her ay ciddisi ,sportmenı, ukalası, guzelı, çirkini, gibi vs. EN ler biraz genel EN lere benziyor.Oyuzden Aylık EN ler olabilecek bir EN grubu bulursanız bildirin.
Fazla da uzun olmasın ki saymanız rahat olsun.

---> Yönetim Sohbet

Ayın ;

En Aktif Bölümü :
En Güzel Avatarlı Üyesi :
En Güzel İmzalı Üyesi :
En İyi Yorumcu Üyesi :
En İyi Admini :
En İyi Süper Modu :
En İyi Modu :
En Aktif Üyesi :
-En Laklakçı Üyesi :
-En Meraklı Üyesi :
En Sempatik Üyesi :
-En Fanatik Üyesi :
En Sportmen Üyesi :
-En Karmaşık Üyesi :
-En Sade Üyesi :
-En Kibar Üyesi :
En Kaba Üyesi :
En Yardımsever Üyesi :
En Ciddi Üyesi :
En Çok Rastladığınız Üyesi :
En Eğlenceli Üyesi :
-En Sabırlı Üyesi :
-En Duygusal Üyesi :
-En Çok Tanışılmak İstenilen Üyesi :
-En İyi Türkçe Kullanan Üyesi :

Buyurun 25 tane kategori. Bence bunlar olmalı.

Kategoriler hakkında ki düşünceleriniz ?

---> Yönetim Sohbet

- koyduklarım Aylık Katagoriye uygun değil bence.1 aylık sürede belirgin olabilecek birşey değil gibi.

---> Yönetim Sohbet

Aylık kotagori diyerek neyden kassediyorsunuz ki?
Ali'nin verdiği enler her sitenin aylık olarak kullandıkları.

---> Yönetim Sohbet

En Laklakçı Üyesi :
En Kibar Üyesi :
En Sabırlı Üyesi :

Bence bu 3 ü çıkmamalı. Ek olarak ekliceklerim ;

En Çok Konu Açan Üyesi :
En Çok Mesaj Yazan Üyesi :

Senin veya başka bir yöneticinin ekliceği varsa ekliyip hayata geçirelim bu projeyi yarın ayın son günü.

Ayrıca her kategoriye sadece 1 üye yazılma şartı konulması gerekiyor. Oylama usulü olacağı için.

---> Yönetim Sohbet

şeyde eklenebilir...en güzel konusu da olabilir

bide en leri hep iyi olarak düşünmeyebiliriz de...

en kötü konusu

en kötü admini modu vs gibi

hem yönetime bu ara yüklenilyor madem bu enler konusunda yönetimi begenmeyenlerde ortaya cıkabilir

---> Yönetim Sohbet

şeyde eklenebilir...en güzel konusu da olabilir

bide en leri hep iyi olarak düşünmeyebiliriz de...

en kötü konusu

en kötü admini modu vs gibi

hem yönetime bu ara yüklenilyor madem bu enler konusunda yönetimi begenmeyenlerde ortaya cıkabilir

Mantıklı... Bunları ekleyın ozaman bakalım son şekline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri