Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

yeditepenin fikri hakkında düşüncesi olan varmı ? yani derbi yada fotograf yarışması hakkında

---> Yönetim Sohbet

Bence derbi konusu açılabilir. Fotoğraf konusu hakkında bir fikrim yok çünkü ilgi ve katılım alanıma girmiyor.

Fakat derbi konusu için zaman daralıyor. Hemen sonuçlandırmamız lazım.

---> Yönetim Sohbet

yaa

pek çok bölümde güncel olmayan çok fazla sabit konu var.
onları aşağıya indirsek güzel olmaz m?
çok kalabalık duruyor

---> Yönetim Sohbet

Hoştur DeğiLdir Ona Ben Birşey Diyemem Neyse Kırmızı AdminLerden Yazan oLur oLay Neticeye BağLanır Zaten :)

---> Yönetim Sohbet

Bence derbi konusu açılabilir. Fotoğraf konusu hakkında bir fikrim yok çünkü ilgi ve katılım alanıma girmiyor.

Fakat derbi konusu için zaman daralıyor. Hemen sonuçlandırmamız lazım.

Ödüllü derbi tahmin yarışması hakkında fikir sunacak arkadaş yokmu ?

benim fikrim de olumlu bence hoş olur...bu seferlik biraz gec olsada açalım eger katılım iyi olursa bundan sonra hafta başında açarız..hafta sonu değil mi maç

---> Yönetim Sohbet

Ahmet abinin' de bakması lazım bu konuya kaç rep vereceğimizi vs. onun belirlemesi lazım sonunda kazanacak arkadaşada repi verecek kişi o.

Bence açılsın hoş olur.

---> Yönetim Sohbet

Ahmet abinin' de bakması lazım bu konuya kaç rep vereceğimizi vs. onun belirlemesi lazım sonunda kazanacak arkadaşada repi verecek kişi o.

Bence açılsın hoş olur.

Ahmet işinden başını kaldırabilirse bakar) ya sen ya ben iletelim o zaman cevap versin eger açılmasına karar verirse hemen açılır konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri