Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Fatıh Bota yakalnan kişiler banlanmaz. O boot bizlere bilgi amaçlıdır. Herhangi bir sorun oldugu zaman mudahale edilir zaten. Oyuzden bundan sonra bota kım yakalnırsa yakalnsın banlama yapma. Birini banlamışsın diğerini banlamamıssın. Nedeni de Mod olmasıydı sanırım. Üye de banlama Mod da banlama.Tekrarı Yaşanmasın Kardeşim...

---> Yönetim Sohbet

Fatıh Bota yakalnan kişiler banlanmaz. O boot bizlere bilgi amaçlıdır. Herhangi bir sorun oldugu zaman mudahale edilir zaten. Oyuzden bundan sonra bota kım yakalnırsa yakalnsın banlama yapma. Birini banlamışsın diğerini banlamamıssın. Nedeni de Mod olmasıydı sanırım. Üye de banlama Mod da banlama.Tekrarı Yaşanmasın Kardeşim...

ahmet abi dilim yandı hatamı anladım bundan sonra banlarsam eyer fecbook adresini veren üyeleri banlarım başka da banlamam diyerlerini siz banlarsınız artık

---> Yönetim Sohbet

ama şimdi bunu sadece fatih yapmıyor ki bota yakalandıgı ve aynı kişi oldugu için banlama yapan başka arkadaşlarda var...sorun olmadan kimseyi banlamayalım madem...carpe ve oldstangril de sadece aynı kişi oldgu için banlanmadı mı fıratcıkkk falan hep 2 üyeligi var diye banlandı

---> Yönetim Sohbet

ama şimdi bunu sadece fatih yapmıyor ki bota yakalandıgı ve aynı kişi oldugu için banlama yapan başka arkadaşlarda var...sorun olmadan kimseyi banlamayalım madem...carpe ve oldstangril de sadece aynı kişi oldgu için banlanmadı mı fıratcıkkk falan hep 2 üyeligi var diye banlandı

Fıratçıkkk 3 gün BanLandıktan Sonra Tekrar Argo veya Küfür Etti , Süresiz BanLandı Tekrar OrtaLığı Karıştırmak İçin GeLdiği İçin BanLadık .

---> Yönetim Sohbet

Fatih İphone 4 konularını kendı bolumlerıne acarsan sevınırım. İPAD bolumune açma.

---> Yönetim Sohbet

melek hanım kımdır o arkadaslar bot yuzuden banlayan yonetım odası burası hatalar varsa gönderme yapmayın dırek ısım verın ..

xxx de banlıyor dersenız acıklama yapılacaktır kımsse hata yapmamamsı ıcın ısım vererek yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri