MertCanBey
Kayıtlı Üye
Hali hazırda kırmızı olmuşken şu yazılarıda düzeltsen iyi olacak gibi xD
Tsekkurlrr mertcann
Tsekkurlrr mertcann
ne yazısı
ben bılmm kırmızılar bılır :I
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
arkadaşlar benim bi düşüncem var hafta nın üyesi yerine andaç konuğu yapalım üyeler den birisi seçelim kurallar içersin de sorular soralım derim sizler nedersiniz
Bu konu olabilir fakat betimleme var mı elimizde diye size sordum fakat geri dönüş sağlamadınız.
ben bazı forumlar da görmüştüm zaman nın biz aynı değil de değişik şekil de yapa biliriz kuralları bize göre ayarlaya biliriz
Bana özelden örnek konu atarmısınız ?
gönderdim bi bak istersen
Hocam attığınız linki inceledim ve linkteki ile aynı eş değerde durum bizdede zamanında vardı ve uzun zamandır yapılmıyor.
Örn : https://www.duslerforum.org/haftanin-konugu-752/186-haftanin-konugu-quot-siraltan-quot-626740.html
Fakat yeni üyeler ve sürekli online olan arkadaşları göz önünde bulundurarak tekrar kaldığımız yerden devam edebiliriz.
gözlem yapalım duruma göre sen başlatırsın
Olabilir tabi ki fakat bugün açmış olduğum etkinlik konusunu'da göz önünde bulunduracağız ve uzun süre takip edip konuyu güncel tutacağız.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
arkadaşlar benim bi düşüncem var hafta nın üyesi yerine andaç konuğu yapalım üyeler den birisi seçelim kurallar içersin de sorular soralım derim sizler nedersiniz
Aynen Katılıyorum Hocama :192:
Fikrimi soracak olursaniz eger andaç bolumu bizim forumda haftanin konugu olarak var.
Bolum bir suredir aktif degil.
Ayni durum ayin enlerindede var. Aktiflik yani.
Bir sure once Ali bolumlerdeki etkinlikleri durduralim demisti. Cunku katilim.az aktiflik yok.
Duruma gore aktiflestirilebilir tabi.
Haftanin konugu bolumu varken andaç kismi bence gereksiz.
Fikrimi soracak olursaniz eger andaç bolumu bizim forumda haftanin konugu olarak var.
Bolum bir suredir aktif degil.
Ayni durum ayin enlerindede var. Aktiflik yani.
Bir sure once Ali bolumlerdeki etkinlikleri durduralim demisti. Cunku katilim.az aktiflik yok.
Duruma gore aktiflestirilebilir tabi.
Haftanin konugu bolumu varken andaç kismi bence gereksiz.
++++
Unutmadan ekleyeyim. Önceliği yarişma veya etkinliklere vermek ne derece cazip bilemedim.
Öncelik forumun aktiflestirilmesi olmali.
Nasil aktiflesebilinir bununla ilgili gorusler alsak daha iyi. Ne yapabiliriz???
Mesela Ben bebegimden dolayi cok uzun sureli kalamiyorum. Ama gun icinse telden giriyorum. 5 dk da olsa her giriste bakiyorum neler var diye. Yazmiyorum o ayri.
En azindan her girdikce meaaj birakabilirim.
Konu kasma isini ara ara yapabilirim.
Oyle
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.