Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ay cok ayıp hahahha ben hep bole yazıom anlıyorlar ama dıkkat ederım ya saol cnm benım

Son düzenleme:
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

arkadaşlar benim bi düşüncem var hafta nın üyesi yerine andaç konuğu yapalım üyeler den birisi seçelim kurallar içersin de sorular soralım derim sizler nedersiniz

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

arkadaşlar benim bi düşüncem var hafta nın üyesi yerine andaç konuğu yapalım üyeler den birisi seçelim kurallar içersin de sorular soralım derim sizler nedersiniz

Bu konu olabilir fakat betimleme var mı elimizde diye size sordum fakat geri dönüş sağlamadınız.

---- Mesajlar Birleştirildi ----

https://www.duslerforum.org/yonetim...ismalari-onerileriniz-641510.html#post5123736

Bu konuya katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar .

Cevap: ---> Cevap: Yönetim Sohbet

Aynen Katılıyorum Hocama :192:

Fikrimi soracak olursaniz eger andaç bolumu bizim forumda haftanin konugu olarak var.
Bolum bir suredir aktif degil.
Ayni durum ayin enlerindede var. Aktiflik yani.
Bir sure once Ali bolumlerdeki etkinlikleri durduralim demisti. Cunku katilim.az aktiflik yok.
Duruma gore aktiflestirilebilir tabi.

Haftanin konugu bolumu varken andaç kismi bence gereksiz.

Fikrimi soracak olursaniz eger andaç bolumu bizim forumda haftanin konugu olarak var.
Bir sure once Ali bolumlerdeki etkinlikleri durduralim demisti. Cunku katilim.az aktiflik yok.

Andaç olayını bizden örnek olarak verdim zaten bizde var olan bi etkinlik o yani 'Haftanın konuğu' bizde bunları önümüzdeki haftalarda aktifleştirebiliriz.

++++

Unutmadan ekleyeyim. Önceliği yarişma veya etkinliklere vermek ne derece cazip bilemedim.
Öncelik forumun aktiflestirilmesi olmali.
Nasil aktiflesebilinir bununla ilgili gorusler alsak daha iyi. Ne yapabiliriz???

Mesela Ben bebegimden dolayi cok uzun sureli kalamiyorum. Ama gun icinse telden giriyorum. 5 dk da olsa her giriste bakiyorum neler var diye. Yazmiyorum o ayri.
En azindan her girdikce meaaj birakabilirim.
Konu kasma isini ara ara yapabilirim.

Oyle

++++

Unutmadan ekleyeyim. Önceliği yarişma veya etkinliklere vermek ne derece cazip bilemedim.
Öncelik forumun aktiflestirilmesi olmali.
Nasil aktiflesebilinir bununla ilgili gorusler alsak daha iyi. Ne yapabiliriz???

Mesela Ben bebegimden dolayi cok uzun sureli kalamiyorum. Ama gun icinse telden giriyorum. 5 dk da olsa her giriste bakiyorum neler var diye. Yazmiyorum o ayri.
En azindan her girdikce meaaj birakabilirim.
Konu kasma isini ara ara yapabilirim.

Oyle

Uzun zamandır tüm üyeler temadan ve görsellikten şikayetçi ama bu durum biraz daha sürecek gibi var olan üyeler günlük ara ara giriyor zaten yeni üye kazanmak için google reklam vermek şart fakat bu konular özkan abi'de bitiyor onunda fazla zamanı yok var olan üyeler ile ufaktan etkinlik yarışmalar yaparak ödüller sonucunda üyeleri daha aktif tutabiliriz bunu hedefliyoruz ama öncelikle yarışma ve etkinlik tavsiyelerini takip edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri