Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Aliii ceon senin arkadaşın mı gerçekten hiç konuştuğunuzu görmedim iki yabancı gibisiniz
Sanaldan mı tanışıyorsunuz xD

---> Yönetim Sohbet

Aliii ceon senin arkadaşın mı gerçekten hiç konuştuğunuzu görmedim iki yabancı gibisiniz
Sanaldan mı tanışıyorsunuz xD

7 yıllık kardeşim. :)

Kendisi çok çekingen biri pekte girmez zaten burda konuşmuyoruz pek gerçi reelde' de konuşamıyoruz benim okuldan dolayı. :)

---> Yönetim Sohbet

[M]anya[X]

Dün sohbette şöyle bir uyarı vermişsinde ;

Fırat Bu BöLümde Video PayLaşımı Yasak.O Yüzden SiLdim BiLmiyorsundur Diyede Birşey Demiyorum , Bir Dahakine DikkatLi oLursan Sevinirin . ;)

Yanlız geçen gün o yasak kalktı. Bilmiyorsundur diye mesajı geri getirdim. Bundan sonra sohbette vid. paylaşımı serbest artık.

---> Yönetim Sohbet

Metin 1 Sayfa Adam Banlamışsın :S
Sorun yok dimi.Arada Kaynayan Felan Yok Dimi.

---> Yönetim Sohbet

[M]anya[X] kullanıcı adında soyisim olanları banlamıyoruz. Buraya yazarsın kırmızı adminler gerekeni yapar.

---> Yönetim Sohbet

[M]anya[X]

Dün sohbette şöyle bir uyarı vermişsinde ;

Fırat Bu BöLümde Video PayLaşımı Yasak.O Yüzden SiLdim BiLmiyorsundur Diyede Birşey Demiyorum , Bir Dahakine DikkatLi oLursan Sevinirin . ;)

Yanlız geçen gün o yasak kalktı. Bilmiyorsundur diye mesajı geri getirdim. Bundan sonra sohbette vid. paylaşımı serbest artık.

Tamam ALi Dikkat Ederim

Metin 1 Sayfa Adam Banlamışsın :S
Sorun yok dimi.Arada Kaynayan Felan Yok Dimi.

Yok Bir Sıkıntı Hepsi RekLam vb. Arada Kaynama İhtimaLi yok :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

forumkurallariihlaljasminecou5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri