---> Yönetim Sohbet
yok ,gördüm hatta,müsaden olmadan taşıdım bile
tamamdır..
üstad sende gözükmüyor mu hala?
yok ,gördüm hatta,müsaden olmadan taşıdım bile
tamamdır..
üstad sende gözükmüyor mu hala?
Merhaba,
Moderatörler Ve Moderatör Görev Yerleri adlı konunun güncellenmesi gerekiyor, zira en son neredeyse 3 sene önce güncellenmiş. İlk başta ben ilgileneyim dedim konu ile, fakat buraya ; http://www.duslerforum.org/showgroups.php erişimim olmadığı için elimden birşey gelmedi. Siz ilgilenebilir misiniz hocam konu ile. :R
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
hahahahahane yani,üstat.. yaş 35 oldu diye Rap müzik bilmeyemizmiyiz
Yanlış amlma ama,Millet ip atlarken biz bu şarkılar da,aşk yaşıyorduk
@-Ediz1912-
beni çok başka yerlere götürdün beni bana sor şarkısıyla
Herkese merhaba arkadaşlar.
Forumumuza yeni katılan üye sayısı ve Aramıza Hoşgeldiniz bölümüne konu açan kişi sayısı son zamanlarda biraz artışta gibi.
Tüm yönetim kadrosu olarak yeni gelen kişilerin konularına sadece hoşgeldiniz demek yerine daha güzel şeyler yazarsak iyi olur.
Böylece yeni gelen üyeleri forumumuzda kalıcı yapabiliriz. Biliyorsunuz ilk izlenim önemli.
Herkese kolay gelsin.
Noldu [emoji1]
iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
League of Legends Forumları'na LoL Resim ve Video Paylaşımları adlı bir alt forum açılmasını talep ediyorum, talep kabul edilirse, bölüm ile bizzat ilgilenebilirim. Saygılar. :R
abi dahada yazacaktım fakat malum forum ortamı çoluk çocuk giriyor hahahaTaglarida gördüm [emoji4] tam izmirlisin sen
iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
xDSen biliyon.
hıhh hıhh hıhh hıhh
xD
League of Legends Forumları'na LoL Resim ve Video Paylaşımları adlı bir alt forum açılmasını talep ediyorum, talep kabul edilirse, bölüm ile bizzat ilgilenebilirim. Saygılar. :R
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
Merhaba,
Bu talep değerlendirmeye alınmayacaksa ya da değerlendirilmeye alınıp olumsuz aldıysa karma olarak paylaşacağım o bölümde konuları. :R
Kardeşim kusura bakma daha şimdi gördüm isteğini.
Tabikide açarız, yeter ki sen iste;
http://www.duslerforum.org/lol-resim-ve-video-paylasimlari-f1224.html
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.