---> Yönetim Sohbet resimden bellii :D
ashli Bayan Üye 14 Ara 2011 #744 ---> Yönetim Sohbet Ne bu yaa arkadaşlar yazılar falan dev gibi gözüküyo bende forumda sizde de öle mi :s
---> Yönetim Sohbet Ne bu yaa arkadaşlar yazılar falan dev gibi gözüküyo bende forumda sizde de öle mi :s
ashli Bayan Üye 14 Ara 2011 #746 ---> Yönetim Sohbet bende dev gibi gözüküyo bugün komşunun çocuğu rastgele basıyordu tuşlara ondan oldu herhalde nasıl düzelticem bunu yaa
---> Yönetim Sohbet bende dev gibi gözüküyo bugün komşunun çocuğu rastgele basıyordu tuşlara ondan oldu herhalde nasıl düzelticem bunu yaa
ashli Bayan Üye 14 Ara 2011 #747 ---> Yönetim Sohbet Düzelttim şaşırıyorum yaa bu çocuklar iki tıklamayla nasıl beceriyorlar bunu :s
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 14 Ara 2011 #748 ---> Yönetim Sohbet Düzelmediyse CTRL + 0 (sıfır) bas düzelir
endLesS Webmaster 14 Ara 2011 #750 ---> Yönetim Sohbet Doktor Sağbırakmayan'da tedavi oldun sanım göz doktoru gelene geçene küçük mercekli gözlük veriyor xD
---> Yönetim Sohbet Doktor Sağbırakmayan'da tedavi oldun sanım göz doktoru gelene geçene küçük mercekli gözlük veriyor xD
endLesS Webmaster 14 Ara 2011 #752 ---> Yönetim Sohbet Sanırım o ben oluyorum xD İyiyim Aslı teşekkürler acayip enerjiğim xD Sen nasılsın, nasıl gidiyor ? Bakıyorum da hala mavisin xD
---> Yönetim Sohbet Sanırım o ben oluyorum xD İyiyim Aslı teşekkürler acayip enerjiğim xD Sen nasılsın, nasıl gidiyor ? Bakıyorum da hala mavisin xD
ashli Bayan Üye 14 Ara 2011 #753 ---> Yönetim Sohbet Mavi artık özdeşleşti bizimle kopamıyorum xD Ben de biraz enerjiktim düştüm merci xD Özkan sakın kızma biraz sohbet oldu burda p
---> Yönetim Sohbet Mavi artık özdeşleşti bizimle kopamıyorum xD Ben de biraz enerjiktim düştüm merci xD Özkan sakın kızma biraz sohbet oldu burda p
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 14 Ara 2011 #755 ---> Yönetim Sohbet ashli' Alıntı: Düzelttim sercan saol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederiö aslıcan
---> Yönetim Sohbet ashli' Alıntı: Düzelttim sercan saol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederiö aslıcan
NewCS Kayıtlı Üye 17 Ara 2011 #757 ---> Yönetim Sohbet Kapat Aç / Olmuyorsa Format At ----------------------------------------- rüya Bu konu Geri Dönüşüm Kutusuna mı Açılmıştı Yoksa Çöpe mi Taşındı Arkadaşlar.
---> Yönetim Sohbet Kapat Aç / Olmuyorsa Format At ----------------------------------------- rüya Bu konu Geri Dönüşüm Kutusuna mı Açılmıştı Yoksa Çöpe mi Taşındı Arkadaşlar.
'Gülümse :D Prenses 17 Ara 2011 #758 ---> Yönetim Sohbet bence oraya açılmış bir tane daha var altında.