Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Kardeşim banlama çocugu kalsın biraz daha foruma aktivite oluyor
Ben ona bir sıkıntın varsa konu ac dedim acarsa konusunu ordan konusuruz onunla, had aşımı yaparsa banlarız

abi daha önce konusu vardı kapandı çünkü düşünceri sabit değişmiyor bu ds insanların canıni sıktı şikayet üstüne kapatildi konusu son lafı zoruma gitti biz insanlara doğru yolu göstermeye cslisiyoruz ne Diyor

---> Yönetim Sohbet

abi daha önce konusu vardı kapandı çünkü düşünceri sabit değişmiyor bu ds insanların canıni sıktı şikayet üstüne kapatildi konusu son lafı zoruma gitti biz insanlara doğru yolu göstermeye cslisiyoruz ne Diyor

Tamam yönetimden memnunmusunuz konusundaki fazla postları siliyorum, takılsın forumda terbiyesizlik yaparsa banlarsın

---> Yönetim Sohbet

Tmm abi sil gereksiz bir durum varsa ne yapim ya cevap verme sem Kanıma dokunuyor ama genede terbiyemi bozmadan güzelce iza etmeye çalışıyorum anlamıyo

---> Yönetim Sohbet

xD xD sa lak ya buraya gelip tiyatro yapmaya çalışıyor kendini acındırarak ilgi çekiyor üstüne

---> Yönetim Sohbet

Akil yasada degil basda
Adam 32 yasinda elinden sekeri alinmis gibi aglio :)) kim napsin boyle erkegi ...dusman basina :))

---> Yönetim Sohbet

Bizim msjlar da silinmiş halen yazıyor ya xD mantıklı akımı insan durmadan aynı şeyleri tekrarlamaz düşünur yöneticilerin. konuları silinmiş burda diye söyle bir kafasını kurçalması lazimm

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

Evet Canan HayaList

Benim univden tanidigim bir arkadas.

Onun hrsabindan erkek arkadasi abuk subuk seyler yazmisti bir seyler olmustu o yuzden banlandi. Kiz kendiside istemisti.

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Link gondrr bana kimmis o palyaco ben veririm cevabini

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar ne çekiyorsunuz bu adamı ..

Saçma Sapan Bir Mesajı daha olursa Ban'layın ne dil döküp açıklama yapıyorsunuz.

Kendisine Saygısı Olmayan Adamın Başkasına Nasıl Saygısı Olsun.

Aptal mıdır nedir ? Bizimle mi Dalga geçiyor ..

Güzin Abla Olmuşuz hepimiz :D :D

Ban Sebebine ; Forum Huzurunu Kaçırmak , Uyarıları Dikkate Almamak Yazar Geçeriz..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] abla guzel cevap vemisisin zaten ben gıcık aldım bu adamdan banlama bana ait kimse banlama sin ban yapacağınız zaman xDxD o şeref benjm olsun

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

Evet Canan HayaList

Benim univden tanidigim bir arkadas.

Onun hrsabindan erkek arkadasi abuk subuk seyler yazmisti bir seyler olmustu o yuzden banlandi. Kiz kendiside istemisti.

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Link gondrr bana kimmis o palyaco ben veririm cevabini

Erkek arkadasi uyeligi silin demisti onu biliom .o olan birseyleri merak ettim iste bende :))

---> Yönetim Sohbet

hahaha hahaha bu palyaco ne Deseniz boş papağan gibj aynı şeyleri tekrar ediyor bu adam hasta ya psikolojik hasta kafayı kapris le isyam ederek bozmuş

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] webenezi ne cabuk banladı ya ben takipteydim :D sifreyi yazıyordum bir baktım banlanmıs :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri