Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=25800]özkan[/MENTION] beni bayanlar bolumune eklermisin .kapali bende

---> Yönetim Sohbet

L4z46Z.png
[/url][/IMG]

Bu yazio.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

üye banları konusunda çok hassasım ben 365 gun gıbı bır ban atmıssın acıklamada yok..

bundan sonra tüm yonetıcıler rica ediyorum ban sebeplerini doldursun banlarken..

lREumOm.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yönetim Sohbet

Ban konusu reklamsa tüm banlanan uyelere açıklama bu yazılacak

Merhaba Reklam Yasaktır.. Ücretli Reklam Vermek İsterseniz Lütfen ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Mail Adresimize Detaylar İçin Mail Atarak Ulaşınız... Üyeliğiniz Durdurulmuştur..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] hayırlı olsun

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] bak dk 1 ayar oluyorum ben bu çocuk cok cıvık biri morheususueus mıdır ne ... ise.

mod konusuna bıle bak daha nerde modum bılmıyorum demıs sen konusmadın mı hıc sormadın mı veya sonucu soylemedınmı ona burd mod yapalım veya yapcaz dıye soyle nerde gorevı oldugunu.

---> Yönetim Sohbet

Hadi bakalım digeri de patladı sevgili arkadaslar siz isteyenleri sunmuyor musunuz bize aday olarak adam afedersiniz ama bizi göt ediyor site icinde zorla vermişiz gibi Rica ediyorum bidaha kimseye kefil olmayın emin olmadan.

iPhone 5S'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Hadi bakalım digeri de patladı sevgili arkadaslar siz isteyenleri sunmuyor musunuz bize aday olarak adam afedersiniz ama bizi göt ediyor site icinde zorla vermişiz gibi Rica ediyorum bidaha kimseye kefil olmayın emin olmadan.

Forumda uye yokki suan aktiv olan. Aktiv 35bucukla onur vardi o bakimdan sundum ben ikisini.af edersiniz ama Saten kefilik boktan birsey:)) . Neyse kusura bakmayin Son kefil olucum.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] buyur.

Açıklıyorum

HaDeS ve bluee eski yetkilerini istiyorlar
Semih ya da Ozkan ilgilenir misiniz..
Moderator bile olabilirlermis :)

Ben Bu İki İsmi Önermiştim.

Hadesi admin olsa bluee smod olasa onurla 35bucuk mod olsa

Nasil olur acaba...

Esra'nın Önerisi

Olur :)

Bakalim cevap gelsinde

Cevabı Sizden Bekledim. Ben Esraya Kesin Bir Cevap Vermedim.

onur ve bucuk tanımıyorum guvenılır mı kefıl mısınız? evte ıse hangı bolumlere onerıyorsunuz eglence dısında yazın yapalım

hades konusunda kararsızım çünkü kaç ay girmedi haber bile vermedi üst yönetimlerde yer alan kişi giremeyecekse mutlaka mazeret bildirmesi gerekir.. kafasına göre gidip 6 ay sonra ben geldim verin yetkimi diyemez.. net yoksa araması gerekir.

Bluee veririz no p. senın yetkın var zaten yetkılı sayılır yanı renk onemlı ıse verelım .

Sen bana 35bucuk kim diye sordun.

35bucuk Yusuf Yani.

sen bilirsin. bir şey diyemem. ben sanadece ikisinin söylemini ilettim [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Ben sana Yusuf Olduğunu Söyledim. İkisinin Söyleminden kasıtta bluee ve HaDeS'ti
Kesin Olarak Yusuf Mod Olsun Diye Bir Şey Söylemedim.

tmm ayşegul sende tanıyor onaylıyorsan modları verelım kategorı sectırın az ılgı goren canlandırsınlar

esra @locke
http://www.duslerforum.org/locke-ben-t107672.html

konunu gunceller mısın kırılmıs lınkler

Esra'nın söylediği katagorileri konuda Paylaştım.

Keşke Daha Önceden Yusuf ile ben konuşsaydım.

Ben Kubilay ve Fatih Abiden başkasına Kefil Olmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri