Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

siyasetle miyasetle hiç işim olmaz lakin üyeler aralarında tartışarak forumunda huzurunu kaçırıyor bir çik kişi eminim rahatsızdır bu durumdan

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar.

Aramızda Dayanamayıp

Ben Siyaset Vb Konulara Giriyorum

Gireceğimde Diyen Varsa

Söylesin Yetkisini Alayım.

Veya Şöyle Söyleyim

Bundan Sonra Hiç Bir Yöneticiyi Tartışma Konularında Görmek İstemiyorum.

Benimde Damarıma Dokunan Sözler Kullanılıyor

Yazıyor Yazıyor Siliyorum

Ama Gördüğünüz Üzere Girmiyorum.

Ben Dayanamıyorum Diyen Varsa

Anlayışla Karşılarım?

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Kendi Adıma Konuşayım .. Herkesin Düşüncesine Saygım Var. Ancak yesil83 'ün Sürekli Olarak Her Yoruma Yorum Yapması , Kendi Görüşünün Dışında Görüşlere Verdiği Abartılı Sözler Yorumlar Beni Deli Ediyor..

Ben Tartışma Konularında Genelde Pasif Taraf Olmayı Tercih Ediyorum. Ama Yorumuma Yapılan Aşırı Abartılı Yorumları Beni Deli Ediyor..

Çoğu Zaman Görmezden Geliyorum.. Ki En Son Ban yediğinde Süresizi Haketmişti.

Kimseyi Düşüncesi vs Yüzünden Ayırmıyorum Ayırmadım da.

Ama Şunu Söyleyeyim yesil83 'ün abartılı bir siyasi yorumunu görürsem anında süresiz banı atarım.. Ortamı germekten başka bir işe yaramıyor ..

+ Haftanın konuğu konusunda sana Link Olarak Verdiği Konuları dün zaten kilitlemiştim..

+ Üye bizi şikayet ediyorsa , bizimde üyeyi şikayet etme hakkımız vardır diye düşünüyorum.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Hocam ,üzerime vazife olmamakla beraber iyi kızdır,yeşil..Lakin sizi üzmüş ise şayet,benim için tamamdır..Arkanızdayım bilesiniz....

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Hocam ,üzerime vazife olmamakla beraber iyi kızdır,yeşil..Lakin sizi üzmüş ise şayet,benim için tamamdır..Arkanızdayım bilesiniz....

ya abi bende çok seviyorum iyi bir arkadaş.

beni üzmedi.. çünkü sadece bana yapmıyor herkese aynı şekilde yapıyor.

en son [MENTION=151672]bluee[/MENTION] da bilir gözde ve bir kaç kız ile bir atışması olmuştu ben 2 günlük ban vermiştim. aslın da hak edilen süresizdi ama yapmadım.

benim kızdığım şey her yoruma yorum yapması. diğer yorum yapanların da üzerine gitmesi. ortamı germesi.

başka bir sıkıntım yok benim .

---> Yönetim Sohbet

Hocam,bluee benim için değerli bir arkadaştır,ona yapılanı ben üzerime alırım..Olayı bilmiyorum,lakin ,KubİLay' ı üzmüşler se şayet ..tavrımı açıkça beyan ederim...Neyse gereken yapılsın..zannımca...

yok abi ona da bir şey yapılmadı :D

neyse abi ya takılma :D

kimsenin kimseyi üzdüğü yok.

ama sağol yanımızda durduğun için teşekkürler

---> Yönetim Sohbet

Hocam,bluee benim için değerli bir arkadaştır,ona yapılanı ben üzerime alırım..Olayı bilmiyorum,lakin ,KubİLay' ı üzmüşler se şayet ..tavrımı açıkça beyan ederim...Neyse gereken yapılsın..zannımca...

yok abicim beni üzen yok ben sadece bu ikisi için 2 gün değil süresiz ban yesinler dedim ayşegülde bi daha yaparlarsa süresiz olucak zaten dedi olay bundan ibaret :D

ayrıca bu düşüncelerin için sevindim sende benim için değerli bir abimsin bilesin :hi:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Kendi Adıma Konuşayım .. Herkesin Düşüncesine Saygım Var. Ancak yesil83 'ün Sürekli Olarak Her Yoruma Yorum Yapması , Kendi Görüşünün Dışında Görüşlere Verdiği Abartılı Sözler Yorumlar Beni Deli Ediyor..

Ben Tartışma Konularında Genelde Pasif Taraf Olmayı Tercih Ediyorum. Ama Yorumuma Yapılan Aşırı Abartılı Yorumları Beni Deli Ediyor..

Çoğu Zaman Görmezden Geliyorum.. Ki En Son Ban yediğinde Süresizi Haketmişti.

Kimseyi Düşüncesi vs Yüzünden Ayırmıyorum Ayırmadım da.

Ama Şunu Söyleyeyim yesil83 'ün abartılı bir siyasi yorumunu görürsem anında süresiz banı atarım.. Ortamı germekten başka bir işe yaramıyor ..

+ Haftanın konuğu konusunda sana Link Olarak Verdiği Konuları dün zaten kilitlemiştim..

+ Üye bizi şikayet ediyorsa , bizimde üyeyi şikayet etme hakkımız vardır diye düşünüyorum.

Yavaş Ol

Bu Zamana Kadar Ortamı Bozuyor Diye Kim Banlandı?

Maviye neden bişey demiyosun?

senin görüşünü savunduğu için mi?

Ben Diyeceğimi Dedim.

Aksini Yapan Olursa Veya Olacaksa

Şimdiden Söylesin Alalım Yetkisini

Anlayışla Karşılarız.

---> Yönetim Sohbet

Haftanın Üyesi İçin Önerisi Olan ?

Şeyy Konuk Ben Olmak İstiyorum da xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri