Arkadaşlar.
Aramızda Dayanamayıp
Ben Siyaset Vb Konulara Giriyorum
Gireceğimde Diyen Varsa
Söylesin Yetkisini Alayım.
Veya Şöyle Söyleyim
Bundan Sonra Hiç Bir Yöneticiyi Tartışma Konularında Görmek İstemiyorum.
Benimde Damarıma Dokunan Sözler Kullanılıyor
Yazıyor Yazıyor Siliyorum
Ama Gördüğünüz Üzere Girmiyorum.
Ben Dayanamıyorum Diyen Varsa
Anlayışla Karşılarım?
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Hocam ,üzerime vazife olmamakla beraber iyi kızdır,yeşil..Lakin sizi üzmüş ise şayet,benim için tamamdır..Arkanızdayım bilesiniz....
Hocam,bluee benim için değerli bir arkadaştır,ona yapılanı ben üzerime alırım..Olayı bilmiyorum,lakin ,KubİLay' ı üzmüşler se şayet ..tavrımı açıkça beyan ederim...Neyse gereken yapılsın..zannımca...
Hocam,bluee benim için değerli bir arkadaştır,ona yapılanı ben üzerime alırım..Olayı bilmiyorum,lakin ,KubİLay' ı üzmüşler se şayet ..tavrımı açıkça beyan ederim...Neyse gereken yapılsın..zannımca...
ayrıca bu düşüncelerin için sevindim sende benim için değerli bir abimsin bilesin :hi:
ama sağol yanımızda durduğun için teşekkürler
Olayı bilmiyorum hocam,lakin deiğim gibi sana yapılan bana yapılmıştır..Bilesin...
eyvallah abicim
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]
Kendi Adıma Konuşayım .. Herkesin Düşüncesine Saygım Var. Ancak yesil83 'ün Sürekli Olarak Her Yoruma Yorum Yapması , Kendi Görüşünün Dışında Görüşlere Verdiği Abartılı Sözler Yorumlar Beni Deli Ediyor..
Ben Tartışma Konularında Genelde Pasif Taraf Olmayı Tercih Ediyorum. Ama Yorumuma Yapılan Aşırı Abartılı Yorumları Beni Deli Ediyor..
Çoğu Zaman Görmezden Geliyorum.. Ki En Son Ban yediğinde Süresizi Haketmişti.
Kimseyi Düşüncesi vs Yüzünden Ayırmıyorum Ayırmadım da.
Ama Şunu Söyleyeyim yesil83 'ün abartılı bir siyasi yorumunu görürsem anında süresiz banı atarım.. Ortamı germekten başka bir işe yaramıyor ..
+ Haftanın konuğu konusunda sana Link Olarak Verdiği Konuları dün zaten kilitlemiştim..
+ Üye bizi şikayet ediyorsa , bizimde üyeyi şikayet etme hakkımız vardır diye düşünüyorum.
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]
Patron iyi geceler..Nasılsın ?
Haftanın Üyesi İçin Önerisi Olan ?
Şeyy Konuk Ben Olmak İstiyorum da xD
bence üye : crimsoN olabilir
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.