Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

İçimden Geldi Hocam

Bişey Demenize Gerek Var mı? :kopkop:

yaa,SEmih hocam yaş 30,şu forumda ne işin var deseler..Semih hocam var kafam güzelken beni nalar diyorum...Eşim BiLE tamam diyor var Wallahi...Kafam çok ,güzel...

Çektim geldim,forum var dediler,girdim,semih hocam var,makara yapar dediler girdim... suçmu...İiyiki varsın...Sevgimle hep...:1202bu0:

---> Yönetim Sohbet

yaa,SEmih hocam yaş 30,şu forumda ne işin var deseler..Semih hocam var kafam güzelken beni nalar diyorum...Eşim BiLE tamam diyor var Wallahi...Kafam çok ,güzel...

Çektim geldim,forum var dediler,girdim,semih hocam var,makara yapar dediler girdim... suçmu...İiyiki varsın...Sevgimle hep...:1202bu0:

Eyvallahhhh Hocam

Çok Teşekkür Ederim

Canını Yerim

Varlığın Yeter.

Baş Tacısın

---> Yönetim Sohbet

Baş Tacısın[/B]

Est.hocam,

Allah NASİ edeer evlenirsen..''eş'' nedemek bilirsin o vakit bana diyor boyun kadar oğlun var ne işin var forumda ....

diyorum seviyorum,semih hocam gibi...kankilerim var..(Kusuraklama artık kankayız dedik)

..Kafamız güzelken kime saracagız diyoryumm...

Peki ovakit diyor...

Hocam gün olur evlenirsin haber vermezsin,kırılırım ovakit bilesin....

---> Yönetim Sohbet

Est.hocam,

Allah NASİ edeer evlenirsen..''eş'' nedemek bilirsin o vakit bana diyor boyun kadar oğlun var ne işin var forumda ....

diyorum seviyorum,semih hocam gibi...kankilerim var..(Kusuraklama artık kankayız dedik)

..Kafamız güzelken kime saracagız diyoryumm...

Peki ovakit diyor...

Hocam gün olur evlenirsin haber vermezsin,kırılırım ovakit bilesin....

Est Hocam Farketmez

Biz Yeri Gelir Kanka, Yeri Gelir Dost Oluruz 2 - 3 Günlük İşlerle İşimiz Olmadı Çok Şükür.

İnşallah Hocam Allah Nasip Eder Kendime Layık Birini Bulabilirsem

İlk Davetlim Sensin, Baş Köşede :)

Bizim Oranın Düğünleri Tam Senlik Hocam

Seni Sazcının Yanına Oturturum

İkiniz Demlenirsiniz :)

---> Yönetim Sohbet

İkiniz Demlenirsiniz :)[/B]

Yüce Allah'ım o günleri nasip eder,Bizde lafa da değil..Gerçekte nasıl davranılır gösteririz elbet...

kIsmet diyelim o vakit...

Bir Tunus durumu var bende sanrımı gidecegiz..O vAKİt kim nerde,ne halde bilir bilemem lakin bir haber veririm,bilgin olsun..Şimdilik,efesin dibine vuruyoruz...
Lazımsa bir kamyon emrinde,bilesin.... :98xz7:

---> Yönetim Sohbet

Yüce Allah'ım o günleri nasip eder,Bizde lafa da değil..Gerçekte nasıl davranılır gösteririz elbet...

kIsmet diyelim o vakit...

Bir Tunus durumu var bende sanrımı gidecegiz..O vAKİt kim nerde,ne halde bilir bilemem lakin bir haber veririm,bilgin olsun..Şimdilik,efesin dibine vuruyoruz...
Lazımsa bir kamyon emrinde,bilesin.... :98xz7:

Sağol Hocam

Sana Afiyet Olsun :)

---> Yönetim Sohbet

Sağol Hocam

Sana Afiyet Olsun :)

Teşekkür ederim hocam,nezaketin için ...
Ben buralardayım..1-2 saaatte daha...

Herşey gönlünce olsun...

Dur bir-kaç arkadaş'a armağan ettim kimse üstünde durmadı,lakin sen kıymet bilirsin...Benden sana gelsin..Kfası güzel bir ihtiyardan hoş bir ezgi,varsa,vaktin...Nac-ızane...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION]

Bi şarkı paylaştık senden başka herkes dfinledi...AlAcağIN olsun..inşallah o elbiselerinin hepsi ütüsüz kalır....

:1202bu0:

---> Yönetim Sohbet

Şarkı dinlemeye vaktin var mı yoksa gelip yardım edek ne yapak :D
Hocam italyan faşizminin içinde kayboldum derslere hazırlık yapayım derken, birazda henüz genç kız olmanın kullanılırlığıyla anneme yardım etmem gerekti yoksa benim sana ve müziğe her zaman vaktim var, yanlış anlama n'olursun..

Eğer sen müsaitsen şuan bende müsaitim. :H

---> Yönetim Sohbet

:)

Hayırdır Senin altın diye ne eziyorsun cocugu?

kızdırma beni kırmızı yaparım görürsün ;)

helal sonunda arkamda duran biri çıktı :D

Açık Adres Vermediğime Göre ..

Malta Işıklar Dedim Sokak Numarası mı Verdim .. adam Çamlıkahvede ora ile Bizim buranın Arasında 3km yol var ..

bende açık adres vermemiştim olsun genede bu tür konular yasak :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] dinledim dinledim, çokta sevdiğim bi şarkıydı ilk 3 yıl önce dinlemiştim galiba adam gibi çıkarttıkları ilk albüme adını vermişti bu şarkı, eski ama hâlâ çok güzel, boşta değil dopdolu içi sözlerin.

biz o zamanlar pop camiası olarak.. neyse xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri