Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]

Selam,

Bu Mesaj Size Düşler Forum, Forumlar araciligi ile, Sayin OGSkyman tarafindan gönderilmistir.

--------------------------------

Merhabalar,

Ben Joygame oyunlarından Kehanet Online ürün müdürü Skyman.

Forumunuz üzerindeki online oyunlar başlığı altına yazdığım Kehanet Online'da en son yama içerik bilgilerini içeren yazımdan dolayı uzaklaştırmışsınız. Sebebiniz ise REKLAM. Oyunlar başlığı altında ne paylaşılmalıydı takipçilerle çok merak ediyorum.

Hayırlı yönetmeler

online oyunlar bölümünde paylaşılan email gibi iletişim adresi içeren mesajlar duzenlenip üye uyariliyor
bazılarinin içeriğinde forum olduğu gorununce üyeye ban atabiliyoruz
bu da tereddüt yaratıyor bizde

online oyunlarda paylaşım icerigi hakkında bilgi verir misiniz [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] :)

---> Yönetim Sohbet

Selam,

Bu Mesaj Size Düşler Forum, Forumlar araciligi ile, Sayin OGSkyman tarafindan gönderilmistir.

--------------------------------

Merhabalar,

Ben Joygame oyunlarından Kehanet Online ürün müdürü Skyman.

Forumunuz üzerindeki online oyunlar başlığı altına yazdığım Kehanet Online'da en son yama içerik bilgilerini içeren yazımdan dolayı uzaklaştırmışsınız. Sebebiniz ise REKLAM. Oyunlar başlığı altında ne paylaşılmalıydı takipçilerle çok merak ediyorum.

Hayırlı yönetmeler

tamamdır :D

---> Yönetim Sohbet

online oyunlar bölümünde paylaşılan email gibi iletişim adresi içeren mesajlar duzenlenip üye uyariliyor
bazılarinin içeriğinde forum olduğu gorununce üyeye ban atabiliyoruz
bu da tereddüt yaratıyor bizde

online oyunlarda paylaşım icerigi hakkında bilgi verir misiniz @-oZKan- :)

bal bocegıne gereklı acıklama yapıldı kendısı buraya ogrendıgı bılgılerı yazacaktır.

---> Yönetim Sohbet

bal bocegıne gereklı acıklama yapıldı kendısı buraya ogrendıgı bılgılerı yazacaktır.

Tamam :D ben ona sözlü açıklama yapardım ama..yazayım bari :p Herkes okusun :D

-Online oyunlarda kişi iletişim adresi veriyorsa sadece adres düzeltilecek konu kalacak üye banlanmayacak.Eğer üye uyarıldığı halde tekrarlıyorsa 3 Gün banlanacak.Geldiğinde devam ediyorsa süresiz

-Birde Konu başlığını ellemiyoruz sitenin hitlerinin artması için :)
-Mesajları düzenliyoruz. Not bırakıyoruz kişiye reklamın yasak olduğunu bildiriyoruz :D

Anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır :D

---> Yönetim Sohbet

Peki Efem :cy(19):

Tamam :D ben ona sözlü açıklama yapardım ama..yazayım bari :p Herkes okusun :D

-Online oyunlarda kişi iletişim adresi veriyorsa sadece adres düzeltilecek konu kalacak üye banlanmayacak.Eğer üye uyarıldığı halde tekrarlıyorsa 3 Gün banlanacak.Geldiğinde devam ediyorsa süresiz

-Birde Konu başlığını ellemiyoruz sitenin hitlerinin artması için :)
-Mesajları düzenliyoruz. Not bırakıyoruz kişiye reklamın yasak olduğunu bildiriyoruz :D

Anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır :D

Eğer üye uyarıldığı halde tekrarlıyorsa 3 Gün banlanacak.Geldiğinde devam ediyorsa süresiz

okntly diye bir üye var erkek ama prenses neyse. bu üye sürekli olarak paylaşımlarında email adresini paylaşıyor. mesajları düzenleniyor etiket ile konu içinde uyarılıyor ama adam ilgilenmiyor bile dikkate almıyor.

eğer bu kural bunun içinde uygulacaksa yeni bir konuda ben adamı 3 gün süre ile banlarım..

+ Anlaşılmıştır Teşekkürler :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

arkadaşlar ,
ares45 haftanın üyesi lakin evindeki pc TT netten kaynaklanan bi sorundan dolayı internete giremiyormuş..bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri