[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
Selam,
Bu Mesaj Size Düşler Forum, Forumlar araciligi ile, Sayin OGSkyman tarafindan gönderilmistir.
--------------------------------
Merhabalar,
Ben Joygame oyunlarından Kehanet Online ürün müdürü Skyman.
Forumunuz üzerindeki online oyunlar başlığı altına yazdığım Kehanet Online'da en son yama içerik bilgilerini içeren yazımdan dolayı uzaklaştırmışsınız. Sebebiniz ise REKLAM. Oyunlar başlığı altında ne paylaşılmalıydı takipçilerle çok merak ediyorum.
Hayırlı yönetmeler
online oyunlar bölümünde paylaşılan email gibi iletişim adresi içeren mesajlar duzenlenip üye uyariliyor
bazılarinin içeriğinde forum olduğu gorununce üyeye ban atabiliyoruz
bu da tereddüt yaratıyor bizde
online oyunlarda paylaşım icerigi hakkında bilgi verir misiniz @-oZKan-
bal bocegıne gereklı acıklama yapıldı kendısı buraya ogrendıgı bılgılerı yazacaktır.
Anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır
tamam abicimben anladım sanki...teşekkür ederim
Geçenlerde uyarmıştım bu konuda. Sakalımız da var lafımız dinlenmiyor. :R
bal bocegıne gereklı acıklama yapıldı kendısı buraya ogrendıgı bılgılerı yazacaktır.
Tamam ben ona sözlü açıklama yapardım ama..yazayım bari Herkes okusun
-Online oyunlarda kişi iletişim adresi veriyorsa sadece adres düzeltilecek konu kalacak üye banlanmayacak.Eğer üye uyarıldığı halde tekrarlıyorsa 3 Gün banlanacak.Geldiğinde devam ediyorsa süresiz
-Birde Konu başlığını ellemiyoruz sitenin hitlerinin artması için
-Mesajları düzenliyoruz. Not bırakıyoruz kişiye reklamın yasak olduğunu bildiriyoruz
Anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır
Eğer üye uyarıldığı halde tekrarlıyorsa 3 Gün banlanacak.Geldiğinde devam ediyorsa süresiz
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
arkadaşlar ,
ares45 haftanın üyesi lakin evindeki pc TT netten kaynaklanan bi sorundan dolayı internete giremiyormuş..bilginize...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.